divendres, 18 de maig del 2007

La copla de Fabra i Alperi

M'envien un nou i divertit vídeo de l'usuari de Youtube Catxerulo, el de Comando G-neralitat. Ara, La copla de Fabra i Alperi:


La lletra, ací:
Soy un pobre preso que perdió la ilusión / soy un pobrecito soñador / soy un pajarillo que nació "pa" cantar / y por eso quiero la libertad. / Soy el bolsillero más castizo y chipé / como yo pueda escapar, que plantón van a llevar. / No quiero verme preso / "pa" mí que has dado en hueso / No sé ni cómo tengo ganas de cantar. / Soy un pobre presidiario, soy un pobre pajarillo / que muy pronto ha de volar. / Soy un hombre que se muere / porque ya nadie me quiere / y nadie me va a esperar. / Si feliz no puedo ser, / por culpa de una mujer. / Es terrible el estar preso, / poco me importa a mi eso, / Ay, qué mal te vas a ver


5 comentaris:

  1. wOLA! He pensat q potser t'alegra saber aixó:

    http://www.asueldodemoscu.net/archivo/2007/05/el_pp_pierde_la.html

    ResponElimina
  2. Gràcies, coneixia la notícia, però no havia tingut accés a l'enquesta sencera. Tant de bo encerte, tot i que el resultat de la circumscripció de València no me l'empasse (massa escons per al PSPV).
    Ja vorem, demà ixen les enquestes d'El País i Levante-El Mercantil Valenciano, i potser es comencen a girar definitivament les tornes de les enquestes que donen al PP com a guanyador.
    Gràcies!

    ResponElimina
  3. Home, la dona de "por culpa de una mujer" no és Marina sinó la exdona del seu exsoci...

    ResponElimina
  4. Ja, jo vaig pensar el mateix. Per culpa d'eixa dona no crec que vegem infeliç a Fabra (en tot cas el farà a Camps quan la veja pels passadissos de les Corts...)

    ResponElimina
  5. La dona només és un símbol del Compromís, tampoc cal buscar-li tres peus al gat.

    ResponElimina