dissabte, 29 de setembre del 2007

Vicente, Arancha Bonete... valencianos que progresan

Pocholo, Arancha i Lola

El títol del post, "Vicente, Arancha Bonete... valencianos que progresan", correspon a una entrevista feta per Guillermo Ruiz per a Las Provincias el 2004, l'any en què Arancha Bonete va ser escollida Miss Playboy Latina TV. I sí, Arancha Bonete és valenciana, nascuda el 1977 en la ciutat de València, de família de militars, antiga estudiant de Farmàcia i actual nòvia de Pocholo, perquè eixa és la raó d'este escrit: el pur i dur xafardeig, adient al cap de setmana de festes de la Barceloneta, segons el qual sé que Pocholo i Arancha, després d'haver protagonitzat Pocholo 07 (sin domicilio fijo) a La Sexta, estan efectivament vivint com a parella. Si més no, l'amiga d'una amiga ha vist Pocholo instal·lar-se a la casa d'Arancha a València, propet del nou llit del Túria... Ui, ui, ui, ui, els valencians acollim el nou amor del cosí dels néts de Franco i exgendre d'Adolfo Suárez


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, tenia entés que Pocholo vivia a Gandia. Acabe de tindre una alegria de vore que el tinc més lluny de casa. Qui sembla que fa l'estiu a Gandia és el seu germà, que viu del Falkata, i els caps de setmana es dedica a rosegar-li la xona en públic -bé, a fer-ho vore- a les novies que se'n van de comiat de soltera pagat a 1800 euros l'hora -o el que és el mateix, 300 euros cada 10 minuts-. I que per cert, diuen que el seu germà és clavadet a ell.

Vent d Cabylia ha dit...

El que viu a Gandia és Dinio. Pocholo hi va i du publicitat de Falkata, però resideix a Eivissa. I, collons, sí que va ben pagat això de fer vore que menges figues...

Sr Azul ha dit...

Un altre amic d'Història de Benimaclet, València... al nord.

troba'l a neomaestrillo.com

Sr Azul ha dit...

perdó, a

neomaestrillo.blogspot.com

Alibaimor ha dit...

Sempre consegueixes sorprendre´m.

No savia jo d'esta afició teua!!! Un poquet de serietat, senyors, per favor...que no és temps ara de bacores...

Sr Azul ha dit...

valencians que no progressen...

mira si vols el que està passant al Cabanyal, es que me pareix molt fort...

jo crec que estos abans de lo de la F1 i la Copa America ens tiren d'allí.

srazul.blogspot.com
A.VV. Cabanyal-Canyamelar

Vent d Cabylia ha dit...

Sr. Azul, gràcies pels comentaris i per l'enllaç (el seguirem) i sí, està ben claret que el Cabanyal-Canyamelar "només" pot progressar a la manera de Rita i els especuladors. Sembla que no es mereix ser un barri normal amb uns serveis normals (clar, és que això potser faria innecessària la destrucció del centre del barri). Ànims per a tots!

Nineta, d'això es tracta, no? De sorprendre de quan en quan... Salutacions!

Marta ha dit...

Osti, quin error, confondre Pocholo amb Dinio. Això em passa per intentar fer de xafardera, que no és lo meu... Disculpeu, doncs.