dijous, 6 de setembre del 2007

Noves petjades dels OT i d'Orxata

Xe, xe, xe, els Ovidi Twins, si més no Garcieta, han obert un blog en myspace i no m'havíeu dit res? Ànim!

Casualment, esta setmana he conegut cibernèticament el president del seu club 'oficial' de fans, un filòleg valencià que viu a Barcelona (un altre), que m'ha proposat ser-ne vicepresident, càrrec que possiblement es podrà fer efectiu si el convide a alguna birra. L'encontre ha sorgit a partir de la recerca sobre el terme "borrelló", que he documentat a València de forma bastant primerenca en 1310, en les
les ordenances sobre l'ofici dels teixidors del cap-i-casal, incloses als manuals de consells de l'Arxiu Municipal de València, publicades al Llibre d’establiments i ordenacions de la ciutat de València. I. (1296-1345), editat per Antoni Furió i Ferran Garcia-Oliver. En particular, la menció és la següent:

Ordinacions fetes per causa dels texidors de draps de li e altres filaces primes

Die veneris VIIº kalendas iulii anno quo supra [1310], foren lets e publicats en lo Consell les ordenacions e capítols dejús scrits: [...] Ítem, que null hom no gos mesclar ne fer mesclar, ço és a saber, borra, repèl, pèl de cabrit, peçols, borrellons ne gratusa de pelicer ab nenguna lana.


D'altra banda, este estiu han penjat al Youtube "La Movie" del festival de música electrònica de Ger de Ribes del 2006, amb fragments de l'actuació d'Orxata Sound System, Ovidi Twins i Ix:


Més d'Orxata Sound System:


Més d'Ovidi Twins (com a bonus track de "La Movie"):


I, després d'Antiherois, més d'Orxata Sound System (com a segon bonus track de "La Movie"). Sembla, a més a més, que, com en el mític concert underground de Gandia de l'estiu del mateix 2006, els Orxata van acabar homenatjant el gran Ximo Bayo...:



2 comentaris:

Felip ha dit...

Definitivament, Orxata són el millor grup del món (i ho dic en serio) i Violeta la dona més guapa que existeix en la terra.

Quines ganeeees de voreeeeee'ls!!!!!
:____________________

Salut i ofensiva tutupà!

Vent d Cabylia ha dit...

Ja suposava que t'agradaria... A vore si trauen el nou disc ja...