dilluns, 18 de setembre del 2006

Resum quinzenal

Vacances



Fi de Vacances


Futur immediat

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ah Balancy, ja estas de tornada!. Després d'haver-te venut a la mega-lo-mania del tio Toni i deixar-te arrastrar a un lloc tan depriment com Pedreger, me les pagaràs!

Tens sort que trobara els teus correus-e (i per tant el teu mòvil) a les 5 del matí, no em preguntes que feia a l'ordinador a eixa hora, si l'havera tingut en el meu poder abans no li havera segut tan fàcil a de l'Hostal tindret amb ell de satèlit adulador!.

Pronte ens veurem les cares!
Això espere al menys!

Salut!

Anònim ha dit...

Per cert, que si la pel-roja de la foto es alguna coneguda teua i te l'aprècies, guarda-la de l'Hostal (pobret, altra vegada en ell), que a dell li fan goig... i ara li ha pegat per rellegir-se El Perfum!

Vent d Cabylia ha dit...

Pos ben bones que estaven les botifarres i les xulles. Si és que a Pedreguê tot ho saben . Ara, el Marie Brizard recalfat va acabar amb tota la meua activitat cerebral (cosa no massa difícil, per altra banda).

La pèl-roja no és pèl-roja, però els miracles illencs fan que ho parega. I no es toca...a no ser que ella vullga (quina vida més trista la de l'home enamorat).

Pa'l 12 d'octubre torne a baixar. Tinc pont i sembla que la presència d'hordes fanàtiques a les festes de Carcaixent serà massiva gràcies al concert dels Tonyeta Font. Com a bon riberenc, segur que estàs allí per fotre'ls la festa als carcaixentins. Carcaixent i dolces, i...

Anònim ha dit...

Ja ho va dir el gran cantautor altaragonês Ovidio Montechorro: «Ay las mozetas, ay las rochetas...»

Vent d Cabylia ha dit...

Ay, madre... Però crec que eixa és d'Ovidio Montelaurel, que no té res a vore amb Laurel, el del Gordo i el Flaco.