dimecres, 23 d’abril del 2008

Diada mallorquina?

M'està imantant Mallorca?

Si com vos deia fa uns dies darrerament m'he aficionat als llibres, els cedés i els productes gastronòmics de l'Espai Mallorca, que és ben a prop del meu treball, sembla que, sense voler-ho, he aprofitat la Diada de Sant Jordi per a eixamplar el cada vegada més intens mallorquinisme que m'assetja. Darrerament el concert dels Antònia Font, tot seguit El misteri de l'amor de Joan Miquel Oliver i hui mateix, sense adonar-me, els dos llibres que he regalat han estat de mallorquins: els lírics i evocadors Pinyols d'aubercoc d'Emili Manzano, i les passatgeres Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys de Llucia Ramis. No sé d'on venien les roses roges, però a saber... Â vore'm que em regalen a mi. "Esper no haver de dir: idò, a veure si som mallorquí!".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A sa roqueta tenim moltes coses bones! :D No ho dic perquè sigui mallorquina però sí que sembla que darrerament tot el relacionat amb Mallorca està agafant força. I el que segurament encara està per descobrir! ;)
M'alegro que al final no hagis decidit deixar el blog i et poguem seguir llegint :D

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs mira que la conec poc físicament. A vore si algú em convida!