dimecres, 9 d’abril del 2008

Si és que t'obliguen...

Este matí m'eixien les llàgrimes. A banda de tallar ceba per a una truita de creïlles havia rebut una gran notícia: torna Mãemeua!!! A vore quant duren, que són més gossos que un pont... Si en un principi havien d'estrenar el darrer dijous del mes de març:




Al final ho faran demà dijous, dia dels ous, a les 15:30, en dura competència amb "Las gafas de Angelino":




I sembla que comencen forts, amb la tornada d'Abdón (o Senent?), i amb l'atac immisericorde a eixa "entitat local menor" d'El Perelló.
Ixen anunciats i tot a la pàgina de Sueca Televisió, on, a més a més, podeu votar una interessant enquesta: què simbolitza el gos de l'escut municipal de Sueca? Mandra / Fidelitat / Seguretat / No tinc ni idea. Va guanyant "fidelitat", malgrat la resolució lògica gos=gossera=mandra. En tot cas, no s'adonen que l'escut de Sueca és una imitació cutre del de Suècia (o és a l'inrevés, el de Suècia una imitació magnificent del suecà?)

Sueca i el seu gos cregut

Suècia i els seus gossos ferotges


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajaja, esperem que vagen pujant els programes al Youtube. Pobres els del Perelló...

sequier ha dit...

Com va dir Sant Joan Fuster quan el van canonitzar: Ja era hora!!!

TdlH ha dit...

Ie, pôs anit, en acabant la gravació de la tertúlia fusteriana (ja vôreu, ja...) estãem comentant lo de la'enqôsta i es coneix que la'explicació oficial (canònica, com la recepta de la pãella) és la de la fidelitat; ara, la llegenda diu qu'un foraster li va preguntar a un sueco: «Disculpe, amable lugareño, ¿dónde podria atar a mi perro para que no moleste?»
I el de Sueca li va contestar: «Ei? ¡Pues àtelo ahí mismo, en la sueca d'aquel árbol!»

Anònim ha dit...

Ala, ja teniu el pograma penjat, trossos d'impacients. Que me fareu suar sang pa traure-vos-lo!

Per cert que no te ninguna de les seues aportacions benvolgut Sr. Vaydas. Me les reserve pa'l proxim, que si tot va avant tindrà -per fí- sòlids continguts culturals i científics!.

bessets