dilluns, 14 d’abril del 2008

Requalificacions?

Això és Faitanar (E.G.), zona ja requalificada, per a què vos en feu una idea

Hui un internauta de Catarroja ha arribat a Vent d Cabylia cercant a Google
"Compro suelo Faitanar". Mai he parlat d'un dels ítems típics dels blogs: com arriba la gent al teu web; hi hauria molta tela per tallar... En tot cas: té això res a vore amb el nou PGOU de la ciutat de València? (compte amb la foto de la dreta de l'enllaç!) Hi ha requalificacions pel mig? O això s'hauria d'haver fet abans de publicar el PGOU amb informació privilegiada? Sequier, pots resoldre els meus dubtes?


4 comentaris:

sequier ha dit...

Vaja, que cosa tan curiosa. Primer de tot caldria saber si el catarrogí vol comprar (amb la qual cosa seria prou estrany fer una recerca al Google) o el que vol és vendre (que no deixa de ser també curiós). Potser era algú fent recerca sobre especulació... qui sap.

Però bé, ja que preguntes, et puc dir que les ofertes de compra en la zona de Faitanar que ara es requalificarà van començar fa uns dos anys, i ara bona part d’eixos terrenys ja fa temps que són propietat de constructors. Així i tot encara queda terra sense vendre, perquè la major part de la superfície requalificada estarà ocupada pel nou Cemeteri municipal i un dipòsit per a vehicles, també de l’Ajuntament; per tant, no han sigut comprades, ja que serà l’Ajuntament qui, arribat el moment, les expropie. Desgraciadament per als actuals propietaris el preu serà bo, però sempre inferior al que haurien rebut per part d’un constructor, que és el que sí ha passat a les terres on les construccions no seran públiques. Són les coses que té la rajola, ja se sap; que tothom es fa ric excepte la meua familia.

Per cert, ehem, com que la foto és meua, et diré que, en efecte, això no és Faitanar; és Alboraia, en concret la partida dels Desamparats. I no, no es podran fer una idea, perquè el paisatge visual actual d’Alboraia i Faitanar és molt diferent

Salut!

Lucrècia de Borja ha dit...

si, és curiosa la manera de la que arribem a certs llocs. Si sapigueres com he arribat jo aci...

Anònim ha dit...

Lo de les cerques a Google és tot un món. Jo prepare des de fa alguns mesos un post on pose les recerques més surrealistes que han dut a algú al meu bloc. D'ací poc espere publicar-lo. És un bon meme, podries intentar-ho ;-)

Salut!

Vent d Cabylia ha dit...

Sequier, la foto és teua, però no n'estava segur. L'he agafat directament de la carpeta "agricultura andalusina" i mira el que passa... Moltes gràcies per l'aclariment. Ja "tindreu sort" i pegareu el pelotasso quan vos posen una urbanització de luxe de Paco Roig damunt el tomacar. Què trista és la vida! Passa'm una foto de Faitanar si pots...

Lucrècia, em fas goleta. Com has arribat tu ací? I amb ací no sé si vols dir el blog, el món, o no sé què. Pressiona Mr. Cabota perquè torne a la normalitat...

Miquel, és una llàstima que el meu comptador "només" guarde les darreres 4.000 cerques per arribar al blog. En tot cas, sí, és un post típic però que val mooolt la pena.