dimecres, 11 de maig del 2011

Sanllaç

God save Georgie Dann, Sanllaç

No sé qui és, no sé què vol, no sé per què ho fa, però és molt gran: Sanllaç. La revelació del 2011 per a qui vos parla, tot i que molts el consideraran pur fem per la seua manca de pretensions i l'extrema senzillesa de les seues cançons. Però precisament això mateix, els temes de les cançons i l'estranya mescla de punk i ukelele (punkelelero es fa dir) el fan molt interessant. Fa a penes un mes i mig que va pujar al Bandcamp una primera Proba de so, amb cinc cançons, i ara, no fa ni dos setmanes, que ha publicat God save Georgie Dann, un disc del qual
únicament s'han editat 30 còpies, en cassette, com el que es pot veure a la fotografia de dalt. El segell discogràfic responsable ha estat Polze de la mort, nascut del col·lectiu Baix Terra, de Benissa, d'on sembla que és el mateix Sanllaç. Bé, sense més dilacions, vos deixe amb unes quantes de les seues perletes:



Walking on a minefild rain pours. See this, I'm doing a shit, writing this lyric. I want to be a Gulliver, and shit like him. want to be a Gulliver, and shit like him. Everything is right, lyrics that make you think is pure shit. I want to be a giant to do giant shit, might make you think. I want to be a Gulliver, and shit like him. want to be a Gulliver, and shit like him.


Vull cantar, vull ballar, follar bona cosa, vull ser el puto amo. Vull cantar, vull ballar, vull follar bona cosa. Vull cantar, vull ballar, follar bona cosa, vull ser el puto amo.


Jo balle ska, agafe la bandera, me'n vaig a vore als Obrint Pas, no vull pensar, només vull ballar com un pato marejat. I al cap de l'any seré candidat a les Corts per al BLOC. Jo balle ska, és super guai. Jo balle ska, és super guai. Llibertat a la terra ocupâ, Països Catalans llibertat. Ie, la xirimita on està? Jo balle ska, és super guai. Jo balle ska, és super guai. Jo balle ska. Que et donen pel cul!



Português, que bem, eu quero ser, eu quero ser, um presunto com classe, eu quero ser, eu quero ser. Andar, andar, fazer o que quiser, 'Valencià' não quero ser. Eu quero ser Português. Toalhas e bacalhau é muito mais barato. Andar, andar, fazer o que quiser, 'Valencià' não quero ser. Eu quero ser Português. Toalhas e bacalhau é muito mais barato. Português, que bem, eu quero ser, eu quero ser, um presumto com classe, eu quero ser, eu quero ser.


Tu anaves per ahí, furtant estreles de Mercedes, i una cresta d'un pam i mig. El gos i la flauta t'acompanyaven a tots els concerts i demés events. "Cerveseta fresqueta a un euro" deies. Què ha passat d'aquells moments? El Viña rock està buit, el Lumbreiras també, el kalimotxo ha deixat de fluir... Perroflautes en perill d'extinció, perroflautes en perill d'extinció... Vos trobem a faltar, un concert sense vosaltres no és el mateix. Vos trobem a faltar, una rave sense vosaltres no és el mateix. Vos trobem a faltar.


Cagalló, merda, empastrâ.


10 comentaris:

Felip ha dit...

És molt gran, a mi m'ha retornat la fe en el meu poble.

oscar ha dit...

És una llàstima que no faça concerts en directe...

TdlH ha dit...

Me cagu'en SOS, açò és lo millor qu'ha parit mare des de Bernat & Baldoví, i estos sabocs encâ volen llogar-mos a l'Artés i a mi!?

Vent d Cabylia ha dit...

Però com que no fa concerts en directe? Què fa? On viu? Quina classe de retoladors gasta? A quin psiquiàtric passa les estones lliures? Existeix de veritat? Visca Sanllaç!

Felip ha dit...

I tant que existeix! Si véns per Benissa pregunta per "el Peixero" i el trobaràs!

Nydia ha dit...

Estic flipant amb colors, no puc evitar llegir els comentaris i riurem, juas,
Si que fa concerts, a sa mare i als veins, que més d'un li agafaria l'ukelele i li'l enviaria ben lluny!!
A mi també m'en fa, de directes i el millor és quan improvissa, si les lletres composades son brutals, les improvisacions no tenen preu, vos ho puc asegurar!!

M'alegre que Sanllaç vos agrade!!

Salut

Nydia (xicona, fan i grupi number one)

Aina ha dit...

Vull anar a un concert seu. Que el porten al Vives! A la Fira de Juliol! Als concerts de TV3! Al Jazz al riu!

TdlH ha dit...

...al Fesllock! Ai, no, que la cançó 'ixa de l'ska no passaria la censura...

Dani ha dit...

Buà, quin descobriment el punkelelé benissà!

Socarraet ha dit...

Un gran descobriment!