divendres, 12 de setembre del 2008

Bando di vendita

Hi ha certa gent que sent enveja de la meua estada a Florència (d'eixa enveja sana que hi ha gent que diu que no existeix, però que consisteix en no desitjar mal al subjecte envejat). Tanmateix, qui no té casa a la Toscana és perquè no vol. Ara mateix la Giunta Regionale della Regione Toscana està venent a preus -més o menys- raonables part del patrimoni immobiliari que ha anat a parar a les seues mans o que ha quedat sense funció pública. Així, hi podem trobar un ex-convent (en ruïnes) a Subbiano per uns 30 milions de pessetes:



O, millor, una ex-casa cantoniera a Pergine Valdarno per no arriba a 25 milions de pessetes:




I, si sou dels que es conformeu amb un casupiu xicotet, doncs podeu optar a un ex-ufficio postale a Civitella Paganico per només 4 milions i mig de pessetes:



Ara, els preus a la ciutat de Florència són una altra cosa... Però, ja sabeu, si teniu uns milionets de res a la butxaca i vos agrada la Toscana...


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Eii! Quan de temps sense passar-me pel teu blog!! Aixx! Veig que segueixes tan bé com smepre!

Però has de saber que aquesta setmana baixo a terres valencianes a veure a Madonna! A veure que tal em rebeu per allí, ejej!

Unknown ha dit...

jo he que he estat dos vegades per ahí, puc dir que sóc dels sans envejosos.

i ara que dius aixó dels preus... i mires les hipoteques de 40 anys...

euu!

Corpi ha dit...

I això que diuen que els italians són mafiosos. Ací, a Espanya, els preus d'eixes vivendes es multiplicarien com a mínim per 1,5.

Anònim ha dit...

Xe, trencaré la guardiola!

Gibilix ha dit...

Jo vull la casa contoniera!!!