dimecres, 10 de setembre del 2008

L'oroscopo

Mai consulte l’horòscop a no ser que hi haja algú que me’l llija, però com ara estic àvid de lectura en italià, encara que siga per a dones, vaig decidir mirar el que venia amb el Io donna. Il femminile del Corriere della sera (per cert, açò sí que són suplements –222 pàgines, pràcticament una revista com si fóra el Woman o el Cosmo–). I, escolta, quina meravella. Ni que saberen quina és la meua situació actual...
Scorpione: Consapevoli ed efficienti saprete raggiungere i resultati che più vi stanno a cuore... La voglia di godervi la vita vi renderà più socievoli e aperte alle novità... Le nuove iniziative avranno esito fortunato. In qualche caso avrete carta bianca e potrete organizzare ciò che vi interessa come preferirete.

11 comentaris:

Gibilix ha dit...

Això de tindre "carta bianca" s'ha d'aprofitar... no passa sovint. Gracies per el enllaç.

maria ha dit...

Vicent, si vols quan vingues dissabte et deixe alguna cosa per a llegir en italià, que veig que estàs apurat...mira que es comença llegint el suplement femení del corriere i s'acaba llegint Famiglia Cristiana

Vent d Cabylia ha dit...

Mmmm, "Famiglia Cristiana", pinta bé. A vore si em pots passar el darrer exemplar, que m'agrada llegir actualitat...

Anònim ha dit...

Ja saps, barra lliure!

Corpi ha dit...

Doncs jo no comprenc res.

Anònim ha dit...

tranquilitza [o no] pensar que l'horòscop és tan eteri a Itàlia com ací. Per cert, jo també sóc escorpí i m'ha fet gràcia llegir per primera volta el meu horòscop en italià... :)
Salut!

Anònim ha dit...

el d'abans era jo [l'oroscopo no posava res de "despistato", no?]

Anònim ha dit...

Ah! Que ets també alacrà de signe, com jo? Xè, que encara tindrem algun vincle perdut a l'arbre genealògic! Com el lligam bereber amb el Gibilarone ubriaco...

Anònim ha dit...

M'has vingut al magí hui, M.: al lloc on he fet un café esta vesprada, tenien de lectura de la parròquia Il Manifesto. El baret, més bobo que enraonar del cinema de Rohmer en francés amb una xica amb ulleres de pasta negres, era, ovviamente, a San Lorenzo.

PD: Senyor ventdcabylia, no es considera violació de domicili cibernètic per a dirigir interpel·lacions a la senyà maria, tat?

Vent d Cabylia ha dit...

Corpi, en poques paraules, que tot eixirà bé, estaré obert a les novetats i podré organitzar el treball a la meua voluntat. Com diu el despistat, tot molt "eteri".

Mestre Jesús, no hi ha cap problema, sobretot tenint en compte que encara continua sorprenent-me que un mesetario raone en valencià...

Anònim ha dit...

Doncs caldrà anar acostumant-s'hi. Això és només el principi de la invasió. Després ja ens tornarem verds i vos menjarem a tots.