dimarts, 5 de maig del 2009

El furt

Fa a penes un mes que els lladres van entrar al local d'assaig que els Arthur Caravan tenen a Alcoi. No és broma, no. Es van endur guitarres, altaveus, un baix, l'acordió, el pianet Michelsonne que els donava un so tan característic... Vora un milió de peles en material furtat, una vertadera destrossa per a un grup que, a més a més, ha cregut en el copyleft des del principi i ha posat les seues cançons a l'abast de tothom de forma gratuïta. Com ells mateixos diuen, no els queda una altra que anar fent concerts per tal de recuperar-se com bonament puguen. En eixe sentit, podeu comprovar les meravelles que fan en directe en els següents vídeos que Agenda Urbana acaba de penjar a la xarxa, després d'enregistrar-los al Col·legi Major Lluís Vives de València un parell de setmanes abans del robatori (inclouen una versió valenciana del St. Elmo's Fire de Brian Eno):









6 comentaris:

morena ha dit...

Suenan muy bien, vaya putada lo del robo!

Salud!

Comtessa d´Angeville ha dit...

pos claro que suenan bien morena, cómo van a sonar malament si son de Alcoi!!! Cuando vuelva ya iremos a conciertos, ya!

Forlati ha dit...

Ye, Baydal, no havia entrat hui encara en el teu blog. Glups, acabe de fer un post sobre el Audiències… I no havia volgut posar res sobre el furt, q m'ho contaren el dumenge. Això estava pensant mentres punchava el teu link.

Maemeua, quines coses!

Vent d Cabylia ha dit...

Pas de problème. Expliques les interioritats del projecte i és tot un goig llegir coses com un cafís de propostes. Salutacions, cavaller!

Carls ha dit...

Quina putada! Espere que un succés d'aquest calibre no acalle aquesta banda tan interessant.

Xungarro ha dit...

Pos venen divendres 15 al Casal Jaume Faller de Sueca!. Conque mira Baydal quina oportunitat que tens pa apareixer-te a l'altre costat del Xúquer, a no, que la que està a l'altra banda és Riola, o no?, bé segons es mire, clar!
Salut