diumenge, 17 de maig del 2009

Tots il·legals

- Què és la democràcia?
- La democràcia és la llibertat de triar els nostres propis dictadors


No se'm passava pel cap votar la candidatura europea d'Iniciativa Internacionalista, il·legalitzada pel Tribunal Suprem de l'estat espanyol, però estic començant a preocupar-me pel meu dret al vot:
vaig donar suport públic a la lluita del seu candidat Josep Garganté en l'afer dels autobusos dels Transports Metropolitans de Barcelona. Tenen el meu document d'identitat, m'identificaran i començaran a sospitar de mi. Segur que sí, ja que, de més a més, conec a molta gent que els pensava votar i també a alguns dels que han organitzat els actes de la candidatura a València, fitxats com a gent perillosa. Entre estos hi ha un que ha escrit llibres editats pel Servei de Publicacions de la Universitat de València i que apareix amb nom i cognoms a l'informe de la Fiscalia. Llavors, potser aniran també a pel director del Servei, Antoni Furió, que era d'aquells sospitosos radicals del PSAN i que, d'una manera o una altra, està col·laborant amb l'entramat financer d'Iniciativa Internacionalista-ANV-EHAK-Batasuna-Eta. I Furió coneix molta gent: de segur que estan tots implicats. Són tots uns banderines de enganche dels terroristes. Tots il·legals i s'ha acabat: tu, jo, ell, Furió i qui faça falta.

8 comentaris:

morena ha dit...

"Todo lo que me gusta es ilegal...es inmoral o engordaaa" como decía pata negra.

Oiga, seguirá esta semana por los valencias? nos debe una cerveza y aún queda ron!

Blai ha dit...

Açò és una vergonya. Posats a il·legalitzar que il·legalitzen tots els partits menys els 2 grans i a fer la mà!

Dani ha dit...

atenció, que hi ha gent que se li objecta que al 79 estaven a un míting de HB. Per eixe camí al PSOE trobaríem els ex-EE que abans encara eren militants d'ETA...

Trellat ha dit...

Això si no estaves ja fitxat, no?

Corpi ha dit...

Espere que des de la presó et deixen escriure al blog.
Que no siga res.

Vent d Cabylia ha dit...

A això em referia Dani: que si volen, també podrien justificar la il·legalització del PSOE o del PP per tindre simpatitzants que eren antics etarres o antics feixistes. És qüestió de voluntat política i en pau. Al pas que anem, el que diu Blai...

Trellat, si es guarden les dades de quan t'identifiquen, estic fitxat segur. I, com em va dir un d'extrema dreta una vegada: a ti te siguen los grupos Zulú de la policia, que lo sepas.

Corpi, ja ens vorem allí, que alguna cosa hauràs fet...

maria ha dit...

zulú?

Vent d Cabylia ha dit...

Ostres Maria, no m'havia parat mai a cercar-ho i resulta que ho havia entés malament. Jo pensava que aquell tio, que és d'España2000 -i cambrer a una casa de menjars del Cabanyal-, m'havia dit que ell anava resseguint els grups zulú (secretes) de la policia -en defensa pròpia de l'extrema dreta- i tenia fotos en què aquells apareixien al costat meu en manifestacions.

Però, pel que he trobat a internet, resulta que els "grupos" o "comandos zulú" són membres d'España2000 que s'infiltren en les manifestacions d'extrema esquerra per fer fotos dels participants o rebentar els actes.

O siga que ara supose que aquell em va dir que ell era dels grups zulú i que tenia fotos meues amb secretes de la policia al costat meu. A vore si al final en les manis tots seran infiltrats, de la poli i de l'extrema dreta...