dijous, 6 de maig del 2010

Bloguejant

De part de Monique i de Josep Lluís he rebut la distinció Vale a pena ficar de olho nesse blog, que evidentment deu tindre el seu origen en la blogosfera en portugués i que com diu el mateix Josep Lluís representa una bona manera de dinamitzar les nostres lectures i descobrir nous blogs. Per això, deixant de banda les seues pròpies bitàcoles, Hidden Planet i Saps què vull dir-te, seguiré les normes del premi bo i recomanant-ne 10 més, que si volen poden seguir les regles del joc: publicar el segell fent esment al bloguer del qual han rebut el premi, premiar 10 blogs més posant els seus enllaços i demanar-los que continuen la cadena. Feia més de dos anys que no participava en cap mem i la veritat és que una part significativa dels blogs que llavors esmentava han desaparegut; espere que no passe el mateix amb els que ara m'han cridat l'atenció i en tot cas, si és així, féu-me el favor de no llevar-los d'internet (almenys guardeu-los en algú racó per a la posteritat!). Allà van:

- La cámara de la reina, per afinitat: historiadora, fora de casa, fent la tesi, del gendre de Jaume I (eixe tal Alfons el Savi) i perquè m'ha fet recuperar les nocions de portugués.
- La línia de Wallace, per estima a la natura: flors, mol·luscs, plantes, aus, muntanyes, viatges, de tot un poc.
- Enceneu els llums, per passions estranyes i per enginy: el darrer post metabloguer, memorable.
- De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, per la llengua: un bon seguiment de tot el que hi ha a internet sobre la qüestió!
- Blog de Maria Jesús Bolta, per la delícia dels seus escrits: breus, llargs, amb diàlegs, sense, curiosos, interessants.
- Mariavalls_blog, per tafaneig: una porta valenciana oberta a una altra capital europea, París.
- VCF: Desmemòria, per gust futboler: memòria, actualitat, opinió, informació.
- Extrem Sud del País Valencià: D'Elx a Guardamar, per vertebració i per plaer: el Joan-Carles manté la flama i de quina manera.
- Els meus mons, per constància: Marc sempre sorprén, siga de política, esports, treball, la seua vida quotidiana.
- Busca qui t'ha pegat, per diversió i per opinió: un clàssic, les peripècies de Rasoir ja són en certa manera patrimoni de tots.

I entre els esmentats, ja sabeu: qui vulga continuar la cadena, avant amb els vostres 10 blogs!

13 comentaris:

Monique LaMer ha dit...

Hola, vicent. Gràcies per continuar la cadena; per la meua part prenc nota dels blogs que tries.
un abraç

Unknown ha dit...

Gràcies Vicent! Demà m'hi pose que són les 10 de la nit i estic acabadet.

Salut!

Joan-Carles

AlfredRussel ha dit...

Ja et dic: moltes gràcies, Vicent. En tindre una estoneta vaig per feina amb la cadena. Salut!

maria ha dit...

Ala, moltes gràcies pel premi! (crec que m'he posat roja i tot).Quan tinga un buit faré els deures i continuaré amb la cadena.

Reitere les gràcies pel premi i et done les gràcies també per donar-me a conéixer el teu blog. M'ha agradat molt!

Allau ha dit...

Coneixia Leblansky, Rasoir i Extrem Sud. Faré una passejada pels altres. De totes maneres els mems són una llauna. I amb un com aquest et pots crear més d'un enemic entre els blocs amics que no hagis escollit.

Anònim ha dit...

No sabia que M.Jesús Bolta tinguera blog!Em donà classe!!!! Va ser la primera a qui vaig sentir defendre l'apitxat ^^ Bona mestra, la seguiré.
També m'ha agradat el de Línia de Wallace.
Al final, n'hi massa blogs, i massa blogs interessants que una no té temps...si també vol viure fora d'internet.

Coralet.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies pel premi!
Continue amb la cadena recomanant 10 blogs més.

Marina ha dit...

Ei, moltes gràcies, mi arma! I jo que m'estava plantejant tancar el blog... M'has sorprès! A veure quan podré continuar amb la cadena.

LEBLANSKY ha dit...

Vicent, que ni et coneixia, i mira, resulta que em menciones i tot! O siga que moltes gràcies :)
I no tinc pensament de seguir la cadena aquesta -ni cap cadena- ja que de tant en tant solc fer recomanacions de blocs, i més que en seguiré fent. Però d'entrada, ja em faig seguidor del teu! Ah, i això que comentes de "seguidor en silenci", donc no pot ser, que a tots ens agrada que ens diguen alguna cosa, ni que siga una crítica :)
Una abraçada!

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Em sembla una irresponsabilitat que alhora que recomenes grans i respectats blog faces esment d'eixe destrellat que es Busca qui t'ha pegat i del mamarratxo que el perpetra.

;)

Marc ha dit...

Agraït i sorprés, Vicent.Crec que hi ha altres blogsque s'ho mereixen més que el meu. Continuaré la cadena en quant l'Imserso em deixe una mica de temps. Ens seguim llegint.

Vent d Cabylia ha dit...

De res a tots. S'ho mereixeu!

Coralet, jo el que no sabia és que Maria Jesus Bolta fóra professora. :D

Leblansky, prenc nota!

Anònim ha dit...

És més, és escriptora de les de paper. O siga que té llibres publicats, que jo sàpia, de literatura juvenil.
coralet