dilluns, 24 de maig del 2010

Ha perdut l'oremus, senyor Camps

A vore si puc tornar una miqueta a la normalitat després d'haver estat intensament enredat amb el següent capítol de la tesi (i de pas article per a una revista). De moment, comencem amb la columna de l'Informatiu, sobre la bogeria de Camps. Si no fóra per a plorar, faria riure...

Oremus pro martyre!

Que vosté, senyor Camps, ha perdut l’oremus, mai millor dit, no és que ho diguem des de l’Informatiu. És que ho diuen fins i tot a Libertad Digital: Está loco, ha perdido la cabeza. Vosté, però, sense fer cas de tot el que ha passat i del que encara passarà –més proves, noves acusacions, jutjats, banqueta dels acusats–, continua corrent cap avant, amb una bena als ulls, fins que l’hòstia que es pegue contra el mur siga de campionat: No he hecho nada y todo es mentira, Me sostiene la verdad, Estoy siendo atacado porque soy el presidente de una Comunidad que se puso en pie y no saben como parar, ni al presidente ni a la Comunidad. Senyor Camps, que vosté és un mentider va quedar demostrat fa temps: en febrer de 2009 va desmentir de plano que tinguera cap tipus de relació amb la trama Gürtel i dos mesos després vam saber de les seues converses telefòniques amb el Bigotes, el seu amiguito del alma, te quiero un huevo. I, senyor Camps, no l’ataquen per ser president dels valencians, sinó perquè José Luis Peñas, un exregidor del PP a Majadahonda, va denunciar la trama corrupta de Correa i companyia. I, com deien aquells, pel fil traurem lo cabdell... [Continua a l'Informatiu]

10 comentaris:

f. ha dit...

Te Deum laudamus.

Unknown ha dit...

Sí senyor Vicent! Té vostè tota la raó i el trobava a faltar!
A veure si algú ens ix amb la teoria de la innocència de Camps!

Clidice ha dit...

molt bon article. vist des d'ací, sembla tot plegat molt irreal.

maria ha dit...

Estic amb Clidice, molt bon article, Vicent. Dóna gust llegir-te.

Jesús ha dit...

Ora pro nobis, pecatoribus.

Giuseppe Grezzi ha dit...

Estimat Vicent,

tus escritos son como siempre de un gran nivel. Te felicito!

En este caso, siente discrepar, porque te soy sincero, no tengo claro que Camps haya perdido el norte, se haya vuelto loco y está para encerrarlo. La locura transitoria (o total, según se nos quiere hacer ver...) como exlicación de sus palabras y de sus actos de desagravio es demasiado simple, parece todo un montaje para que nos infilemos en el callejón que nos han preparado sus estrategas de comunicación.

Para que la discusión y las analisis se centren en su locura y estemos vertiendo ríos de tinta discutiendo el grado que ha alacanzado ese enloquecimiento, para que al final tengamos un personaje de opereta que interpreta una opera buffa... Finalmente la sociedad aceptará que no era corrupto y ladrón, tan solo alienado y caricaturesco.
salut

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

"Quàntes vegades cal dir una mentida per a que semble una veritat?"...esta vegada pense, que se li ha acabat el carret, però ell intenta pegar-li encara una altra volteta...Juan sin Miedo? Medallas interplanetarias??...Cada día somos mejores y cada día podemos más?????...la llàstima és que tindrem PP 4 anys més, amb o sense el místic interplanetario este.

Vent d Cabylia ha dit...

Giuseppe, per bogeria, per inconsciència o per estratègia, la qüestió és que el que està fent és d'una irresponsabilitat màxima. Però, bé, supose que és una quimera esperar responsabilitat dels nostres polítics...

Sobre el fet que governen 4 anys més, doncs sí, és el que la gent prefereix, però almenys que posen a algú que no estiga tot el dia que si tratges, que si vénen a per mi, que si "vuestro cariño y apoyo", etc.

Giuseppe Grezzi ha dit...

Amic Vicent, amiga fugida a Reykjavik,

no puedo entrar en la cabeza del Molt Des-honorable, pero podemos estar seguro que persiguen esa etrategia goebbelsiano de repetir las burradas (mentiras y más mentiras, manipulaciones, etc...) una y otra vez para que al final se conviertan en verdades [Eso, creo, han estado haciendo desde la democracia con los temas linguístico, territoriales, de izquierda, sobre le valencianismo, sobre la guerra civil y la transición, y ahora contra el gobierno estatal, contra los que queremos limpieza, etc...]

4 anys més? Porque no dejamos espacio a esperanza, porque nos entregamos manos y pies? Porque desempoderamos de esa forma a todo el mundo? Me parece que tenemos un deber de generar ilusión, de confiar y transmitir ganas de cambio, para que valencianos y valencianas se activen y luchemos tod@s junt@s a favor de una cambio de gobierno que es posible, más posible que lo que podamos imaginar.
Ánimo, trabajemos juntos y con espíritu constructivo!!!!

Vent d Cabylia ha dit...

El mur (de la corrupció i la justícia) continua ahí i continuen corrent cap a ell amb una bena als ulls (no ja Camps, sinó també Rambla, Serra, Gil, etc.)

I, home, no es tracta de desil·lusionar (serà per falta d'optimisme!) sinó de ser realista. Tampoc podem negar la realitat i els indicis evidents del que passa en la societat (sempre i quan continuem mobilitzant-nos, clar)