divendres, 22 de juliol del 2011

Cites al Festaborigen

Festaborigen 2011. Cartell del dissabte 23 de juliol


Quan pensava que ja m'havia establert, torna i volta: un nou viatge d'ací cap allà, i la setmana vinent un altre. No em queixaré, que massa sort tinc que són a València. De fet, ahir em vaig poder prendre unes mentiretes a la salut de Camps, que desgraciadament ens ha deixat, i ara estic camí de Benissa, a veure si ens deixem caure pel Festaborigen. La cosa promet, ja que no només el públic serà filmat per un programa d'Antena 3 (el que enguany substituirà Arena mix), sinó que, a més a més, hi ha convocat pel facebook un striptease col·lectiu quan sone "Suavitat Universal" d'Orxata Sound System, al qual s'han apuntat ja vora 200 persones. Fins que no ho veja -més d'un centenar de persones ballant Orxata en conill- no m'ho creuré. Però allí estarem per a comprovar-ho. De moment, conjugant les dos coses, fins i tot s'ha creat un altre grup del facebook, amb el nom "Visc amb la por d'eixir bufat/en pilotes a Antena 3 al Festaborigen 2011". Ja vorem...