dilluns, 14 de juliol del 2008

Corrent els bous

Què és el que sempre es veu en un "encierro" dels Sanfermines?


















Sí, un xic amb la camiseta de la senyera del València Club de Futbol...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

De fet hi ha més d'un amb aquesta samarreta, en van uns quants que son colla. També ha sortit hui a la tele un xic de Xaló i una de Sogorb. Ens agraden els bous, que li anem a fer.

Eco Taronja ha dit...

Curiosament l'altre dia el meu amic Tari i jo ho comentavem prenent una cervessaa la fresca.

Vent d Cabylia ha dit...

És que no falla. No em referia concretament al xicon que apareix en la foto (que és del 2005), sinó que si mires una estona d'un "encierro" sempre apareix algú amb eixa samarreta...

Anònim ha dit...

Tenint ací els bous de Pedreguer, la "Pamplona valenciana" per als de Canal 9, no sé perquè se'n van fins a Navarra...

Unknown ha dit...

En són un bon grapat de valencians els que van a pamplona. Als pobles de l'horta, fins i tot, ha estat complicat llogar una furgoneta estos dies.

Anònim ha dit...

el secret està en anar canviant de població cada any... per ara han sigut les "Vaquillas" a Terol i són, al meu parer, unes festes molt divertides...
respecte als de la samarreta del València, no m'estranyaria que ho feren a propòsit per a després, precisament, "buscar-se" en les retrasmissions!
salut!

Anònim ha dit...

eixa samarreta jo crec que es veu des que començaren les retransmissions del encierro.

Anònim ha dit...

Us diré un secret: se la passen els uns als altres, l'hereten...

Anònim ha dit...

Jo ha segut el primer any que he anat i vos assegure que el 80% (i no exagere) de la gent sembla ser de l'horta fins Alcanar. Allà se sent més valencià que castellà, basc, francés o anglés. Molta festa i molt de "desparrame" les 24 hores del dia. Per cert, la gent d'Alcanar i Les Cases no era massa reàcia a variar la frontera valenciana fins Tortosa,... cultura valenciana? he, he, he.