dimarts, 22 de juliol del 2008

Mâ que si la desempastifen?

La Nostra Senyera, en mans de dones

[Açò s'ha de llegir amb musiqueta i veu de No-Do]La Alcaldesa de Valencia, Rita Barberá, ha visitado esta mañana los trabajos de restauración integral del facsímil de la Reial Senyera, que están siendo acometidos por técnicos del IVASCOR (el Instituto Valenciano de Conservación y Restauración de Bienes Culturales) de la Generalitat. Acompañada por la Concejala de Cultura, María José Alcón, la Alcaldesa Rita Barberá ha comprobado el estado de la emblemática enseña, cuya elaboración data del año 1927, y que es una reproducción exacta de la del siglo XVIII que se conserva en el Museo Histórico.
Como es conocido, la Reial Senyera que está siendo objeto de restauración es la que preside, cada año, los actos conmemorativos del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, entre ellos la Procesión Cívica. Incluso, a lo largo de su historia, ha viajado a distintos lugares como representación del pueblo valenciano, entre ellos Madrid, e incluso Bruselas.
Gabinete de Comunicación del Ayuntamiento de Valencia.

Però el que no saben a l'Ajuntament ni a la Generalitat és que els pèrfids catalanistes han infiltrat al front de l'IVASCOR una agent secreta a les ordres de la malvada organització "Acció Coltural". La seua altíssima missió, després d'anys de carrera, oposicions i altres serveis funcionarials, és la de "desempastifar" la senyera, ço és, des del punt de vista de l'organització, llevar-li la pestilent franja blava amb uns estranys ramejats grocs que algun desgraciat anticatalanista avant la lettre va incorporar insidiosament a finals del segle XIX en la pura, sagrada i catalana Reial Senyera quadribarrada. L'objectiu és que el 9 d'octubre del present any l'ensenya que baixe pel balcó de l'Ajuntament siga la vertadera, genuïna i incontaminada senyera; els espectadors assistents esclataran en aplaudiments i crits de sorpresa i agraïment... Ací tenim proves gràfiques irrefutables que desemmascaren el fementit i antivalencià pla:



Podrà Fallerel·la salvar-nos de les urpes dels perversos catalanistes?


6 comentaris:

Jorge ha dit...

ja ja ja! Molt bona xicon!

Anònim ha dit...

I si per ventura fos cert? en fi... tots a somiar

Anònim ha dit...

hahahaha que bo :P

Anònim ha dit...

jo no deixaria que s'acostara tant, no fora cas que se l'engolira! :)

sequier ha dit...

La Senyera està empastifada. Qui la desempastifarà? La desempastifadora que la desempastife, bona desempastifadora serà.

Anònim ha dit...

Ha, ha, ha!!!
Un post ben divertit!