divendres, 18 de setembre del 2009

Torna l'humor riberenc

Els xics de Mãemeua, tot i haver estrenat un web novet de trinca uns mesos arrere, fa bona cosa de temps que estan callats. Tanmateix, sembla que uns altres xics de la Ribera els han pres temporalment el relleu mitjançant el doblatge de grans escenes cinematogràfiques i la tradició comarcal de brofegueria humorística continua ben viva a internet. M'estic referint als que en un parell de setmanes han penjat un parell de vídeos al canal de youtube Adrenalfaro, tots dos amb referents ben locals (les discoteques Keepers i Puzzle, la rivalitat amb els gandiencs, etc.). No sé quin m'agrada més, si el Braveheart de la Ribera o el Pulp o calamar:

7 comentaris:

segonpremi ha dit...

Hahahahaha, m'agrada molt el segon. Em recorda al ja mític Taronja o Mandarina, que ve de la Safor. Ges tu!

Dani ha dit...

jo també me quedo en el segon, que é molt bo, potser pq braveheart ja està molt "vist" amb el guillem vaig fort mallorqui http://www.vaigfort.com/

Vicent Terol ha dit...

Molt bons els dos!! Quasi que m'ha agradat més el de Braveheart. M'he descollonat un poc, la veritat!

Em recorda als doblatges que feien al programa de Telecinco "El Informal". Estic segur que ha sigut part de la inspiració.

german ha dit...

enormes! :)

Comtessa d´Angeville ha dit...

EL millor Braveheart és el dels mallorquins. FOOOOOORT VAIG FOOOOOOOORT

http://www.youtube.com/watch?v=rKvvy0MhGlA

Blai ha dit...

Hahahaha, que bo el segon!

Alexandre ha dit...

El més graciós de tot és això de l'all i pebre de rap. ¡L'all i pebre amb anguiles de tota la vida de Deu, home!