diumenge, 18 d’octubre del 2009

Amb les ganes

De la final de l'any passat

Hui, a l'hora de la partida, des de Barcelona podré mirar "Pequeño mundo antiguo" a Canal 9, una pel·lícula sobre la Llombardia del segle XIX. La principal final de Pilota Valenciana -"el nostre esport nacional" com li agradava dir a Tagarinet- no es podrà veure en directe ni ací ni tampoc -segons m'informen als comentaris- al territori valencià, on la "primícia" la donen en diferit en Punt2 a les 14:50, tres hores després que comence la partida... Gràcies per eixe gran suport a la pilota, dirigents de RTVV!

Addenda: Els que estem fora del país ens haurem de conformar amb veure la partida en diferit a partir de les 19:15 h. per TVVi en línia.


13 comentaris:

quim ha dit...

Vicent, no et cregues que els que vivim ací la podrem vore en directe. Pel que sé es passarà en diferit a Punt 2 a partir de les tres de la vesprada. Ara, com estos són tan professionals, igual la passen mitja hora abans i sense avisar- Efectivament, és una vergonya que esta partida no es faça en directe. Jo estic a punt d'anar-me'n a Sagunt. El millor d'una partida com esta és l'àmbient que es viu. Massa valencià, massa autèntic, massa aparador de com és el nostre veritable País perquè ens ho mostre Canal 9. Per cert, jo amb GenovésII. L'he vist crèixer i tinc ganes de vore a Maria Luisa, la mare, abraçant el seu fill com a campió. Quina gran dona!

Vent d Cabylia ha dit...

Vaja, com que a la pàgina oficial del Bancaixa diu que la fan per Punt2 en directe a les 12 h. no ho havia comprovat. Però, efectivament, la fan en diferit a les 14:50 h... Quina vergonya!

Tadeus ha dit...

Jo crec que hi ha un problema que, en major o menor mesura, afecta a totes les televisions públiques d'Espanya: no contents amb dilapidar milions i milions d'euros de l'erari públic, contraent fins tot enormes deutes, els seus directius utilitzen el criteri d'audiència com a un dels factors més importants a l'hora de programar. El cas del Tómbola és ja mític en eixe sentit, però també tenim el cas contrari: productes com ara la pilota valenciana deuen tenir uns índexs d'audiència baixos, ergo tenen una presència testimonial en la graella televisiva. A mi em molesta que les televisions públiques, a banda de ser en molts casos flagrantment partidistes (p.e. Canal-9 i Telemadrid), s'hagen de guiar per principis propis de la televisió privada. Pose un exemple: quan veus el telediari de TVE, observes que les notícies d'esports estan acaparades per les carreres de motos; ens parlen dels preparatius, dels assajos, de les impressions dels corredors, dels moments previs a la carrera, de la carrera en sí. ¿Per què ho fan? La resposta és molt senzilla: TVE té els drets de retransmissió de les carreres de moto i li ha de traure benefici. Si tingueren els drets de la Fórmula 1, parlarien de cotxes. I dic jo, si són una televisió pública, ¿no haurien de mostrar l'esport d'una altra manera, fugint de la imatge mercantilitzada que l'envolta? A més, ¿per què collons una televisió pública com és TVE fomenta un esport com el motociclisme, basat en unes màquines que contaminen? ¿Algú s'ho ha plantejat?

Linasolopoesie ha dit...

Ciao
Un caro saluto dall'Italia
BUONA DOMENICA
Lina

TdlH ha dit...

Sé d'una qu'es quedarà sense vôre la partida ni en diferit, qu'en Equãor es coneix que no aplega el senyal de la valenciana...

Cavallers, a on tirem? Jo dic que guanya Àlvaro de deu; qui vol?

quim ha dit...

Toni, com semopre l'encertes. Ja saps que iaxò del Pica'm és un xuplasangs. La comtessa com a mínim podrà vore els nostres mites. O no. http://picam.info/picalullet/alvaro-ets-gran/
l'Any que ve més.

Comtessa d´Angeville ha dit...

A vore, si ací són les dotze del migdia allà són les sis de la vesprà... el que vol dir que encà no la puc ni intentar vore! De tota manera em fa que serà impossible igualment, ni TVV en línia ni hòsties, els capítols de la telenovel·la també me'ls quede sense vore i si no fora pel resum de cada capítol que m'aplega puntualment quin patiment tindria! Ningú la pot gravar en una cinteta??? O això es quedarà guardat i me la podré mirar en tornar?

Me conformaré amb les partides de pilota d'ací, que hui torne a la plaça a sentar-me en els uelos a vore si ja acabe d'entendre l'assumpte, uns centimets i tot que me jugaré!

Joana ha dit...

Una llàstima que no es fomente més el nostre esport. Esperem anar recuperant-lo a poc a poc. A les escoles, ja veiem alguns xiquets practicant-lo, però la veritat ho fan molts pocs.
Al meu col·legi van a fer un trinquet i el professor d'educació física té molta il·lusió en practicar-lo.
Ja veurem.
Ha estat una sort trobar aquest blog, tornaré sovint!

Vent d Cabylia ha dit...

Acabe de vore la partida. Ai, este Jose... L'any que ve!?

fransmestier ha dit...

Són coses de no creure's. Com a mínim, la pilota no l'han embrutat els de la Gürtel, com ha passat amb altres esports nacionals valencians tals que la Fórmula 1 o les curses de catamarans on hi havia bona pastuki per endur-se'n. A vegades, l'oblit institucional en València és una mesura profilàctica...

PS: és bonic que de tant en tant recordem el malaurat Tagarinet. Tiro a faltar el seu bloc...

Alexandre ha dit...

L´últim comentari era meu! Estes dobles identitats blogures a voltes juguen males passades...

Marina ha dit...

Tots els anys passa lo mateix! Fa sis anys que juguen i sis anys que perd. I la partida de hui ha sigut com si hagueren ficat la cinta de la de l'any passat. Arriba a 45 i PAM, tot per l'aire. Jo crec que és molt psicològic. Un dia, un dia. Que jo també tinc ganes de vore a sa mare abraçar-lo!

Un bes!

Jordi ha dit...

Disculpeu però no ha estat la repetició, almenys en el joc, perquè aquesta ha sigut la més disputada, probablement. Sí, sí, ja sé allò del 55-20, jo vaig estar, però en joc, en pilotades. Aquesta la millor de les que han disputat la parella.