divendres, 21 d’agost del 2009

Els muntatges de Noveldaytantos

En la darrera actualització de novetats de la columna de la dreta vaig afegir-hi Noveldaytantos, un blog d'humor en què algú es dedica a fer fotomuntatges generalment en valencià que em semblen realment bons. Per a acabar-ho d'adobar, estan dedicant-li uns posts d'homenatge al diari sensacionalista Noticias del mundo, que ocupà una part ben divertida de la meua infància. En recomane, doncs, la lectura, i ací teniu alguns d'ells per anar fent boca:








6 comentaris:

Marc Peris ha dit...

Aquesta notícia dels zombis la vaig vore fa molts anys i em xapava.
Com va tot?

Vent d Cabylia ha dit...

Voreja en qualitat la mítica portada del "niño murciélago" i la cara de Chiquito de la Calzada que s'apareix en un pernil... Inefable...
Tot bé, passant calor i afaenat. Sense poder anar a Roma com tu...

Masclet ha dit...

Pega-li una miraeta a este també:
http://www.elgarrofer.com

"Un apocalíptico incendio siembra Valencia de ilusión. La gente acudió en masa a la inesperada fiesta de fuego y destrucción"

"Un equipo de ‘Al filo de lo imposible’ consigue actualizar todos los Service Packs de Windows"

"El Papa empieza a decir "che" en vez de "amén". El fenómeno suscita sonrisas en la Iglesia que, no obstante, pide cautela y donosura."

XDDDDD

Per cert, ya m'explicaràs cóm posar enllaços en els comentaris, perque he intentat totes les combinacions possibles i no m'ix...

Vent d Cabylia ha dit...

Ei Masclet, amb tant de desgavell informàtic havia oblidat passar-me per ta casa bloguera. Ara ho faig i (en vista que amb l'amplària dels vídeos hi va haver que ho va tindre en compte) en uns dies faré un post sobre com posar enllaços i els formats als comentaris.

noveldaytantos ha dit...

Des de la redacció de Noveldaytantos volem agrair el detall de publicar algunes de les nostres marcianades així com recomanar-les.
Rep una salutació dels 3 artistes que composem el bloc.

Vent d Cabylia ha dit...

De res, novelders. Pâ d'això estem. Salutacions!