dilluns, 10 d’agost del 2009

Superficial Friends!!

Anava a explicar que esta setmana, d'excursió pels arxius valencians, estaria totalment desconnectat del blog ja que no queda una bona ànima veïna d'on enganxar-me a internet. Tanmateix, sembla que almenys a estonetes sí que tindré connexió, així que aprofitaré per enllaçar una sèrie d'animació que em va sorprendre ahir al canal Buzz d'Ono: Superficial Friends. Es tracta d'una paròdia àcida i cruel sobre el món frívol de les celebrities estadounidenques: una mena de revista Cuore però en bèstia, amb dibuixos animats i basat en les figures de Paris Hilton, Lindsay Lohan, Nicole Richie i les germanes Olsen. La llàstima és que per internet no he pogut trobar cap versió doblada ni subtitulada, però vos en podeu fer una idea amb el següent capítol en anglés i la transcripció de l'inici de cada un d'ells segons la seua versió castellana:


Congregadas en el Gran Salón de la Anorexia están cinco de las más importantes celebridades del mundo dedicadas en cuerpo y alma a fomentar el egoísmo y las desigualdades sociales. Lindsay Lohan, Paris Hilton, Nicole Richie y las gemelas Olsen, son las Superficial Friends, cinco amigas dotadas de fantásticos superpoderes, como la frotación de piernas o el vómito radioactivo, que lucharán contra todo aquel enemigo que pretenda acabar con su particular visión del mundo.

4 comentaris:

Aina ha dit...

Una altra sèrie candidata a enganxar-nos? ;)

Vent d Cabylia ha dit...

Crec que d'esta no hi ha suficients capítols com per a fer-ho... Al final et vas enganxar a alguna de les que et vam recomanar? ("Brothers & Sisters" doblada torna en una setmana...)

Aina ha dit...

Doncs vaig batre el meu rècord amb Californication: vaig vore uns cinc o capítols.
És que no m'enganxe, no puc...

Vent d Cabylia ha dit...

Sí que et canses prompte... :D