Algú ha deixat una pàgina web oberta als ordinadors de l'Arxiu Municipal de València. Una de ben interessant: el localitzador de difunts als cementeris de la ciutat online. Cerques pel primer cognom o pels dos si es tracta d'un cognom prou comú i voilà, allà que el trobes. Esta, per exemple, és la localització de la tomba de Vicent Blasco Ibáñez al Cementeri General, tot i que també estan indexats els del cementeri del Cabanyal, de Benimaclet, etc.
8 comentaris:
Gràcies Baydal per compartir açò, com mola! He trobat on està enterrat des del 48 un tio meu del que sempre m'haguera agradat visitar la tomba, ara ja puc fer-ho ben fàcilment, gràcies gràcies!
En esa zona, hasta la transición significada como cementerio civil y aislada del resto del Cementario General a la que se accedía por una puerta más adelante de la entrada generaly muy cerca del nicho donde enterraron los restos de Vicente Blasco Ibañez en 1933, enterramos a mi abuela en tierra en el año 1963.
Saludos Vicent.
Quine coses... Jo he vist on està Manuel Granero Valls.
Benimaclet no, Benimàmet.
Serà perqué tenim el "dormitori" d'un califat independent o perqué és el campsant del Sr.Rector.
En qualsevol cas no prendràs el nom de Benimaclet a la lleugera.
Colli, que curiós!
En quin cementeri hem de buscar VentdCabylia? Perquè ha mort, no?
El que ha mort ha estat el meu estimat ordinador... Almenys tinc tota la informació, però mentre em porten el nou que he hagut de comprar estic sota mínims!
«Ah, València, València! Podria dir ben bé:
Ah, tu, València meua! Perquè evoque la meua
València. O evoque la València de tots,
de tots els vius i els morts, de tots els valenciants?
Deixa-ho anar. No et poses solemne. Deixa l'èmfasi.
L'èmfasi ens ha perdut freqüentment els indígines.
Més avant escriuràs el teu cant a València.»
(«– Vicent, per què escriu 19 en xifres? – Per a estalviar-me complicacions: ningú sabrà si vullc dir déneu o dinou. Cada u que s'apanye.»)
Publica un comentari a l'entrada