diumenge, 7 de març del 2010

La valencianitis continua estenent-se

El nostre amic Vicentet continua fent de les seues a terres baleàriques, ara amb fartons que transmeten el terrible virus de la valencianitis... :D



12 comentaris:

rutadestroybrossa ha dit...

fotrrrrrrrrrrre!
visnet,
kom mos has pillat!
no em dures ni 5 segons!
.... va eixint el sol...
... cantant a viva veu...
el sol, el sol, sol

Vent d Cabylia ha dit...

Home, Palmero interpel·lat i interpolat! La nit s'esfuma, la llum creix... Bon dia estimada xiqueta, tens un jardí que no s’oblida. Va eixint el sol!
Bon dia de diumenge...

Marta ha dit...

Tot ho trobes! Ha, ha, què bona!!

Anònim ha dit...

Brutal! He he he

Monique LaMer ha dit...

ostres, quin repertori!!!
torna-li la trompa al xic!!
jajajajaja!!!

Unknown ha dit...

Escolteu que mosatros es fartons es vam descobrir as anys 80 ben entrats devés la darreria. Aquí el que s'ha menjat de tota la via i estan en perill d'extinció són es soïssos.

vermelldelx

Clidice ha dit...

doncs mira, millor pels balears això que no pas que mosseguin un poquet de xucrut i se tornen alemanys :D

Vent d Cabylia ha dit...

Quan més gràcia em fa és quan la mare diu xe, va, quina fotracâ sense cap sentit. XD

Clidice, no et penses, que la valencianitis és molt fotuda de passar. Sembla que és crònica i que al final t'hi acostumes, però al principi agarra molt fort... :D

Per cert, Joan-Carles què son exactament els soïssos eixos? (m'ha picat la curiositat golafre)

Unknown ha dit...

Els soïssos és com hem pronunciat, de tota la vida, els suizos els valencians. De fet, en occità la forma oficial de dir Suiza és Soïssa.
No tinc les teues instruccions a mà però si vols veure uns soïssos retratats aquí els tens:
http://img.directoalpaladar.com/2009/01/suizos.JPG

Speaker ha dit...

Està graciós. L'exageració del tòpic valencià, de caràcter eixerit i en ocasions vulgar. És bo riure's d'un mateix i fer autocrítica.

Ara, en ocasions la ficció no s'allunya massa de la realitat... L'altre dia em van presentar un tio d'Aldaia, en un bar, fet a imatge i semblança del personatge del vídeo. Tot era cridar escridassar, pontificar sobre el VLC C.F. (que era una religió) i dir brofegades a tort i a dret. Em vaig riure una estona, no ho negaré, però després pensava "Este tio és així tota la setmana?"

Unknown ha dit...

A més a més, amiga Clídice, la bufa de fartó banyat en orxata és molt menys perillosa que la bufa de xucrut (Sauerkraut) banyada en cervesa perquè tothom sap que allò dels alemanys és col amarga.

Com que la cosa va de brofegada valenciana no es podria viure a l'illa si els mallorquins es tornessen tots alemanys al ple de l'anticicló de les Azores. L'illa seria una bomba de rellotgeria i no precisament soïssa.

Baleàric ib3 ha dit...

Benvolguts amics de Vent de Cabylia, sóc de l'equip de Baleàrix. Ens fa molta gràcia que ens seguiu i us prometem que com a mostra d'agraïment, el Vicentet amb valencianitis citarà Vend d cabylia. Gràcies pel vostre bon humor.