divendres, 16 de març del 2007

"Basura neonazi"

Això és fem

M'envien uns surreals comentaris fets sobre este blog a un fòrum. Algú enllaça el post del vídeo de Fabra sobre Castellón, el green más grande del mundo i li contesten la página está en francés, no he entendido nada, a la qual cosa un altre usuari respon hacer gracias con una pretendida ignorancia no es de lo más inteligente que se pueda hacer, creo que el catalán (valenciano en este caso) siempre se merece un respeto. Finalment, un altre usuari diferent, que promociona Valenciafreedom, afirma: De valenciano nada. Esa basura neonazi está escrita en catalán, pero del bueno, del imperial, pata negra barceloní.

...

Sense comentaris (uns quants energumens d'eixos cercles ja em van escriure dient-me que era un catalanista fill de puta, que em coneixien i que anirien a per mi. La sinrazón del terrorismo?)


5 comentaris:

Guillem Mercadal ha dit...

Tot això fa venir ràbia, i és quelcom que em supera des de fa molt i molt de temps. Però el que és pitjor no són les amenaces ni les creences, el pitjor és que vivim entre gents que de l'odi i de la ignorància en fan el seu leitmotiv, i no només en la lluita contra la nostra llengua, sinó en tots i cada un dels seus actes.

Xàtiva i Progrés ha dit...

És al desgràcia que patim els valencians. Si anem avant, era arrere, si anem a la dreta era l'esquerre... Com diu una nostra amiga, és un ser sense ser...

Anònim ha dit...

A mi eixes coses em posen malalt, i del rollo de valenciafreedom mai he pogut passar de la intro, les llums parpadejants del seu muntatge sincopat em produeixen desprendiment de retina.

Però tampoc patisques molt, de fet la resposta que li han clavat al xiquillo és contundent!.

Salut

PD. Hmmm, pegar a u per pensar diferent, a que em recorda això?

Marc ha dit...

Mare de Déu xDD. Sempre m'ha fet gràcia que es digui que Catalunya practica una espècie de pancatalanisme i que volem fer de Barcelona la capital de l'imperi oprimint al poble valencià. Res més lluny de la veritat, doncs, per començar, a la majoria de catalans se'ls hi en fot el que passi a València (per desgràcia).

Vent d Cabylia ha dit...

Sí, de moment no podem fer res més que continuar endavant amb el que pensem i tractar de denunciar i perseguir veritablement el terrorisme de baixa intensitat que patim al País Valencià (atacs a seus de partits polítics, casals Jaume I, etc.)