divendres, 2 de març del 2007

La miraculosa Tisana del Papa Luna

Cada glop és història. Cada glop és benestar

Vos tireu uns pets que espanten els sords? La vostra parella no vos satisfà perquè sempre té mal de cap? Esteu cansats com a burros i se'n pugeu per les parets per culpa del vostre "jefe"? El vostre renyó ha deixat de funcionar bé per les ingestes massives i continuades d'alcohol? Tot això (i més) té solució: la Tisana del Papa Luna és la solució. Es tracta de la fórmula magistral medieval fidedigna d’herbes medicinals que va popularitzar el Papa Benet XIII des de Peníscola (1411-1423) i que es va aplicar durant els segles XV, XVI i XVII com a remei de provada eficàcia per a evitar flats, mals de cap, tensions produïdes per l’estrés, i malalties de ronyó. El peniscolà Juan Bautista Simó Castillo, després de 4 anys d'investigació, n'ha recuperat la recepta i ara podem gaudir dels seus prodigiosos efectes medicinals. Jo ja he encarregat la meua a La Casa del Papa Luna. I tu, a què esperes?


2 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

A Tortosa tenim les "Garrofetes del Papa Luna", que a més de ser un dolç típic exquisit, també diu la llegenda que són un bon remei per als problemes digestius i estomacals (que va tenir el mateix pontífex).

Vent d Cabylia ha dit...

Sí, l'aragonès estava fotudet de la panxa i sembla que li preparaven tot tipus de remeis. Ja tinc ganes d'anar a provar-los. Val la pena anar-hi per la Festa del Renaixement o millor en altra època que no hi haja tant de gatxull?