divendres, 23 de març del 2007

I Canal 9 no és il·legal?

Canal 9, la pitjor televisió del món?

TV3 és al·legal, però Canal 9 compleix la legalitat? La llei de creació de Radio Televisió Valenciana estableix en l'Article 2 del Capítol I que...
1. L'activitat dels mitjans de comunicació social de la Generalitat s'inspirarà en els principis següents:
a) La promoció i protecció lingüística de la llengua pròpia de la Comunitat Valenciana.

b) La veracitat, imparcialitat i l'objectivitat en les informacions.
c) La separació entre les informacions i les opinions, la identificació de les persones que les sustenten i la lliure expressió d'aquestes.
d) La protecció de la joventut i de la infantesa, tot evitant l'exaltació de la violència i l'apologia de fets i conductes atemptatòries contra la vida, la llibertat i la igualtat d'homes i dones.
e) El respecte al pluralisme polític, cultural i lingüístic, religiós i social.
f) El respecte al pluralisme, el valor de la igualtat i d'altres principis recollits en la Constitució, en l'Estatut d'Autonomia i en la legislació bàsica de l'Estat.


Compleix cap d'estos principis Canal 9? Sí, potser alguns, però ni promociona ni protegeix la llengua valenciana, ni és veraç, imparcial i objectiva, ni distingeix entre informació i opinió, ni garanteix la lliure expressió, ni respecta el pluralisme polític i cultural. Senyor Ricardo Costa: hauríem de tancar Canal 9 per no complir la legalitat, de la mateixa manera que Batasuna no compleix la llei de partits (ja que li agrada tant barrejar peres amb pomes)?


Quin fàstic d'anticatalanisme electoral, d'irracionalitat, d'autoritarisme i de poca vergonya...



5 comentaris:

Blai ha dit...

Doncs sí, la veritat és que aquest govern que tenim fa molt mala olor.

Déjà vie ha dit...

home una cosa es q no ens agradi q tankin l'emisio d tv3 a la comunitat valenciana i l'altre q... sincerament creus q hi ha alguna tele publica o no q cumpleixi tot el q esta en italica? ;)

Vent d Cabylia ha dit...

El que vull dir és que l'excusa per tancar la TV3 al País Valencià es pot emprar per qualsevol televisió. És una qüestió de voluntat política, no d'estricta legalitat, i per això em sembla intolerant, fastigós, irracional, autoritarista i vorejant allò feixista.

En Muntaner ha dit...

Hola Vicentb, sóc En Muntaner de valencianisme.com. Casualment hui he publicat també una entrada en el meu blog sobre TV3 i bambant per la xarxa finalment he acabat ací. Supose que deuen ser miracles de les noves tecnologies.
Si et sembla bé, t'afegiré a la meua llista d'enllaços. El meu és un blog jove (no confondre amb el Bloc Jove) i per eixe motiu encara està en construcció.

Este és el meu blog. T'advetisc que és molt modest. Deixem que cresca la "criatura".: lamatadejonc@blogspot.com


Una forta abraçada.
Salut!

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs sí, Blai, fa molta pudor el nostre govern. Quatre anys més semblen difícilment païbles...

Hola Muntaner. Ja veig que no mires la meua signatura a val.com: està enllaçada la meua direcció! Serà que darrerament no escric molt.

Ànim amb el blog. T'enllaçaré com a novetat d'abril i a vore si el consolides.