dimecres, 22 d’agost del 2007

"Boig per tu"

Resulta si més no curiós veure i sentir alguns triunfitos valencians d'OT, com Vicente, Sandra Polop o Guillermo Martín -que en altres ocasions han actuat en les festes de l'afortunadament quasi extinta Coalición Valenciana- cantar en català el Boig per tu a un programa de TV3, juntament amb els catalans Víctor i Gisela:


Com sempre passa en estos casos al Youtube, s'han creuat bona cosa de comentaris entre blaveros i valencianistes/catalanistes:
- Sandra eres una magnifica valencianista, un orgull per als valencians i per a tot el País Valencià. Cantes meravellosament en valencià-català, un plaer escoltar-te. Amunt València i el País Valencià!!
- De verdad que esto no me lo esperaba de vosotros dos (Vicente y Sandra), aunque lo entiendo, pero nosé cuanto tendrían que pagarme por cantar en catalán, muchisimo dinero supongo... Os veo esta tarde en el mitin de COALICIÓ valenciana
- Visca Boig per tu!! I com parlem la mateixa llengua, el català sona millor cantà per Valencians. Denota sinó un colp més que els blavers del nord i sud són incapaços de soportar eixe colp baix. Per cagar i no torcar-se XDXD
- En catalan?! no gracias! XDDDDDDD
- Soy Valenciano y hablo el castellano ya que soy libre (no como en cataluña) asi que tu de valenciano lo que yo de Andorrano Tu no sabes no lo que eres XD!! MENTIROSO!!! Paises Catalanes el invento del nacionalismo catalan, vivelos en los mundos de yupi!! XDDDDDDDDDDDD
- qina manera de destroçar la cançó.. deu meu! amb lu maca qes cantada x SAU!


I també trobem el vídeo d'un concert amb d'altres triunfitos castellanoparlants, però allò més destacat de l'actuació és que Guillermo Martín canta "la xuvia" en compte de "la pluja" (!?). També hi han deixat alguns comentaris:
- perque guillermo martin es valencià i sandra no se com ha pogut cantar en ixe idioma fascistes i manipulador VIXCA LO REGNE DE VALÉNCIA VICTOR PANCA GUARRO!!
- por si no lo sabes el padre de guillermo martin es catalan mejor dicho es de palamós de mi pueblo asi que no digas tanto de los catalanes3 comentaris:

Felip ha dit...

Xe, quin do de llengües els triunfitos estos, sent de lo Regne com són s'han aprés una cançó sencera en cacalà! O l'estaven cantant traduïda a la noble llengua valenciana?? Aix, ara no t'ho sabria dir /mode blavero off

La Sandra esta que és guapeta encara rai, però el pijet que diu "xuvia" per mi que continue cantant en castellà!

Anònim ha dit...

Fli-pa! Tot ho trobeu, i que cagà de cara als blau-cerdets xD

Vent d Cabylia ha dit...

Orxater, no puc estar més d'acord amb tu, tant pel que fa a la paternera com al del dia "xuviós".

I, Òscar, no digues que tot ho trobem, que tu no et quedes curt (efectivament, això de "sacatunn que pen que summum que tun" és brutal...)