dimarts, 23 d’octubre del 2007

De pesca (IV)

Via Desarmats, m'arriba un comunicat realitzat per Jordi Hereu, l'alcalde de Barcelona, davant el caos circulatori que està vivint la ciutat:

1. Los trenes están espatllados. Lo mejor que se puede hacer es coger el coche particular de cada uno y circular por la vía del tren, porque el tren no pasa.

2. También se puede arribar a Barcelona en caballo o burro català. Si veniu por la costa también se puede coger la golondrina.

3. Finalmente afegir que la línia del tren del dragon kan funciona amb normalitat. Pero no la cojáis porque al final siempre deja en la misma parada de la que habéis salido, es un timo


Afortunadament, vaig ser previsor i este cap de setmana vaig vindre en autobús. No crec, però, que a València es vegen mai com ací. És espectacular...5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hui acabe de visitar valencianisme.com i no funciona. Saps que està ocorreguent o algo? Sols m'ix esta llegenda:

COMPTE SUSPES

Contacta amb el departament de sistemes al +34 963 283 044

topdominis.com: Hosting Web y Registro de dominios

Vent d Cabylia ha dit...

No, ni idea. L'amo sabrà si ha de renovar el compte...

Anònim ha dit...

OK espere que prompte s'arregle la cosa perquè m'agrada molt pul·lular per ahi.

Eco Taronja ha dit...

a mi m'han fotut, este diumenge baig cap a Barcelona, crec que parare en l'estació de Tarragona i d'allí en autobús fins a Bcna. Que em recomanes?

Vent d Cabylia ha dit...

Home, els euromeds, talgos i arcos funcionen relativament bé (excepte tres o quatre dies que hi ha hagut demores). El veritable problema està als trens de proximitat. Si n'agarres un fins a Tarragona, ja casi prova fins a Barcelona...