dimecres, 17 d’octubre del 2007

El mitjà de comunicació al servei del partit?

Nous temps?

Ho ha relacionat ben clarament
Taronget a Valencianisme.com i també al seu blog:

a) Dilluns 13 d'Octubre. "Público": El mismísimo Zapatero le sugirió de forma sutil al líder socialista en la Comunidad Valenciana, Joan Ignasi Pla, que ya estaba sobrando en la secretaría general de su federación, tras el penoso resultado electoral el 27-M. Pero Pla no se dio por aludido y Zapatero tuvo que ser más contundente. A la segunda, Pla aceptó, pero puso como condición no hacerlo hasta su próximo Congreso, tras las elecciones de marzo. Ese pacto está provocando muchos quebraderos de cabeza en Ferraz, donde consideran que la falta de renovación en esa federación va a ser una rémora para el PSOE en términos electorales.

b) Dimarts 16 d'Octubre. "Cadena Ser": Una importante empresa de la construcción valenciana ha pagado las facturas de la reforma de la vivienda del líder de los socialistas valencianos, Joan Ignasi Plá, según ha podido saber la Cadena SER. El que fue candidato a la presidencia de la generalitat realizó obras por valor de 78.000 euros, 13 millones de las antiguas pesetas según las facturas que obran en poder de la Cadena SER. Los recibos fueron abonados en su totalidad por el Grupo Villegas, un grupo con importantes intereses urbanísticos en la Comunidad valenciana.

c) Dimecres 17 d'Octubre. "Pàgina26.com": El líder dels socialistes valencians compareixerà en roda de premsa dimecres a les 10 del matí per a desmentir documentalment aquestes acusacions.

Dimitirà Joan Ignasi Pla com reclama
Malva-rosa Connection? El faran dimitir? Sembla que sí. En cas que finalment siga així, estarà ben claret el que ha passat: una ordre directa de Ferraz als "seus periodistes". Tan baix perfil tenen els de Prisa? És la SER una part orgànica del PSOE? Quines preguntes ens fem de vegades...


9 comentaris:

Soca ha dit...

De moment, dimecres pel matí: Francino obri l'hora de les 8 del matí amb comentari sobre Pla i, seguidament connexió amb cap d'informatius de la Sera València Bernardo Guzman.

"Que siga la cadena de mando"...

Anònim ha dit...

És cert que Montilla s'ha referit a Franckfurt al valencià com a "llengua germana" del català?

Unknown ha dit...

I donya María Teresa Fernández de la Vega que es pensa i repensa alló de ser cap de llista a les generals per València.

Salut.

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs el tio diu que no dimitirà. Ja vorem, però precisament si el fan dimitir és per posar a Fernández de la Vega, que no volia anar amb ell, o siga que supose que ja ha dit que "sí" en cas que Pla no estiga.

I pel que fa a això de Montilla, el que va dir a Frankfurt en el seu discurs va ser una cosa molt estranya: Quedi dit aquí que la llengua catalana escrita i parlada a Catalunya se sent, no
només identificada amb la llengua parlada i escrita on van viure i escriure tots
aquests autors, les terres valencianes, sinó que se sent deutora admirada per tot allò
que els escriptors valencians han aportat a la universalització de la literatura que
avui es presenta en aquesta Fira.


Si ho substituïm per Castella-Andalusia quedaria:
"la lengua castellana, escrita y hablada en Castilla, se siente no sólo identificada con la lengua hablada y escrita en tierras andaluzas sino también deudora admirada de todo aquello que los escritores andaluces han aportado a la universalización de la literatura que hoy se presenta en esta Feria".

És a dir un circumloqui ben gran per no dir ni que el valencià és català ni que al català de València se li pot dir "valencià". No hi ha cap problema en dir que els valencians parlem una llengua (sistema de signes per comunicar-se propi d'una comunicat) ja que els dialectes en si "no es parlen" (són modalitats de cada llengua), però la veritat és que va ser molt estrany.

No tinc cap altra notícia que Montilla diguera això de la "llengua germana". En tot cas, tant de bo els mitjans de comunicació valencians es pararen a analitzar els discursos del president de la Generalitat catalana a Frankfurt pel que fa a la seua relació amb el País Valencià...

Anònim ha dit...

Perla, com portes el doctorat??

Anònim ha dit...

quines preguntes, ja ho pots dir... formulem-les, però, correctament:
És el PSOE una part orgànica de PRISA?

Vent d Cabylia ha dit...

Sí, César, quines preguntes...

I, anònim, prou bé, acabant esta setmana la comunicació per al Congrés de l'Horta Sud i una ressenya pendent. Ara, però, estem embolicats amb nervis inflamats i punyeters.

Soca ha dit...

Brutal la foto en portada de El País del dijous. El constructor vigilia a Pla.

I és que quan a u no el volen... Es cumplix allò del "enemics estan en el teu partit".

Mireu:

http://www.elpais.com/static/misc/portada20071018.pdf

Anònim ha dit...

Salutacions, d'ivan_marq:

Estic d'acord amb vosaltres, però només a mitges. I a banda de la suggestiva idea que baralleu, la pressió dels mitjans de comunicació, la pilota jo la situaria en un altre terrat, que es diu Blanqueries més que en Ferraz; si vullguera haver-se desfet la direcció federal de Pla ja ho haguera fet, pense -atesa la situació de Simancas o Sebastián, i les que se seguiren a Navarra-. El temps ens mostrarà més clarament l'itinerari d'aquestes maniobres. Són les últimes rèpliques del terratrèmol de les eleccions de maig? Ens esperen més dimecres de cendra en les restes de l'oposició.

Quina manera, per altra banda, de decapitar els seus cadàvers té el PSOE -s'enrecordeu de Borrell?-. En Levante de hui ho qualificaven poc menys que un mètode propi de l'hampa.

Salut!
Per cert, han tocat 15 eurets de l'impost revolucionari.