dilluns, 13 de juliol del 2009

Ni Tenis, ni Cerveró, ni Ferri, ni res de res


Estimada senyora Comtessa d'Angeville,

Li pregue que tinga l'amabilitat d'explicar què li passa, què li ha passat o què li passarà al seu blog, abans conegut com
Der Zauberberg a cassalleta.blogspot.com, abans conegut amb el mateix nom a anistenis.blogspot.com, i abans conegut com a Ítaca a cuandolascancionesacaban.blogspot.com. Ho dic, més que res, per a consolar, desesperançar o simplement informar a la seua comunitat lectora, que repetidament, una i una altra vegada, arriba als meus dominis cercant el seu nom. No m'agrada desil·lusionar a la gent que arriba per ací, així que estaria bé que, almenys en este post, puguen trobar resposta a les seues preguntes.

Al vostre honor sempre prest,
Vent d Cabylia


8 comentaris:

Toni En Blanc ha dit...

Esperem que es faça present a este post... :)

Comtessa d´Angeville ha dit...

Redéu Baydal, ma que és guapeta la fotet que has posat eh? Per a ser breu, el blog que tenia distava moltíssim de ser el que pretenia quan vaig obrir-lo, d'ahi la decisió de tancar-lo definitivament després d'haver-ho pensat molt. No és que el blog no complira les meues espectatives sinó que les sobrepassava de llarg i en cap moment va ser això el que volia.

Aixina que ale, la cassalla als bars i a totes les sobretaules amb el poliol i el timonet, la Comtessa al Mont Blanc que tinc que anar prompte a visitar-la, jo a Turtagro i que se'n torne altra que ací me quede i Fuster en casa de tots menys en la teua.

Beeesets!

Comtessa d´Angeville ha dit...

(no tindre blog no vol dir que desaparega, que els blogs que visitava continuaré visitant-los, per supost, faltaria més)

(gràcies per l'atenció no merescuda)

(lalalà)

Salvador Macip ha dit...

(Perdona Vicent que faci servir aquest espai per renyar la Comtessa)

Senyora Comtessa, això no es fa! No és maco deixar orfe el seu públic. Espero que un moment o altre reconsideri la seva decisió.

Anònim ha dit...

Doncs és llàstima, Comtessa, que ho feia molt bé!

Salutacions

Francesc

Vent d Cabylia ha dit...

Salvador, no et preocupes, precisament per això he fet el post. Per informar, per honorar i per comentar.

Comtessa, en ma casa Fuster té un lloc privilegiat als prestatges i encara més en el meu cap. Doncs res, aprofite l'estiu norueg!

Toni En Blanc ha dit...

Com li he contestat al meu blog, una llàstima que no es faça altre blog, però de tota manera, és un consol saber que continuarà passant pels blogs que visitava, i que llegirem comentaris seus arreu la blogosfera :)

Vent d Cabylia ha dit...

Ja vorem...