dimecres, 11 d’octubre del 2006

Canvis


Aprofite que una mala connexió m'ha fet perdre la plantilla que tenia per canviar-la i posar una més "llegible" (i de pas faig cas a les diverses recomanacions que m'han arribat per triple via). La barra lateral ha perdut els enllaços momentàniament; la setmana vinent, quan reprenga el blog, tornarà a estar operativa.

4 comentaris:

Miquel Boronat Cogollos ha dit...

Home, aprofite per a recomanar-te que matises el color blanc del fons, perquè als qui ens agrada poder llegir en la pantalla se'ns cremen els ulls amb eixos blancs llampants.

El blanc és un bon color en paper (preferixc el groc) però en la pantalla és un atemptat visual per a la lectura. Era bastant més descansat el teu color anterior, tot i que tenia l'inconvenient que la lletra havia de ser blanca. Doncs, això, ni una cosa ni l'altra. Provem a trobar el terme mig, no?

Vent d Cabylia ha dit...

Gràcies. De moment et faig cas, però crec que m'agrada més el fons blanc i a mi em resulta fins i tot més còmode de llegir. Ja vorem que faig finalment. Alguna altra opinió?

CapTallat ha dit...

En la meua opinió, la teua web se'm fa més agradable, doncs em recorden als purés de carabassí de ma iaia amb quesitos. Mmmh! Què bó! Hehe.

Vent d Cabylia ha dit...

:)
Sí, sembla que té una espècies d'efecte relaxant el nou fons. Ja vorem...