diumenge, 22 d’octubre del 2006

Una nova pista sobre els Transfemers

Transportes Femer? I mursiano? És Megatron, descarat

Després d'haver desvelat algunes dades sobre la possible creadora dels Transfemers, la doctora alemanya Susanne Femers, ara tenim noves pistes sobre els susdits sanguangos de l'espai, que es van deixar caure un dia per Mãemeua.

Estan molt a prop de nosaltres! El de la foto de dalt és probablement
Megatron, el cap dels Decepticons. Com s'explica si no que l'enganxina de davant diga orgullosament "Transportes Femer"? Clicant sobre la imatge ho podreu vore millor. I un altre detall: el camió és mursiano. Amb la mala bava que es gastaven els Decepticons... Tot encaixa! I no ens estranye que Zaplana, Martínez Pujalte i Trillo formen part d'esta colla de malvats que transformen en fem allò que toquen...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ondia!
Ey Saül, no et perdes tampoc la cara de malvat de pel·licula de serie B que es gasta el conductor del camionet. És l'autentic mecanic de tranformers, els típics humans que els acompanyaven.

Menys mal que hi ha algú que investiga a la xarxa per a trobar estes dades i informar-nos, estem a les portes d'una invasió de Transfemers?, tots els indicis pareixen confirmar-ho!.

A espai!
Salut.

Vent d Cabylia ha dit...

Hosti, als Transformes eixien humans! Ja ni me'n recordava...
I sí, cal començar a plenar els búnquers d'aliments. Els del búnquer barraqueta, com sempre, se'ns hauran avançat ja...