dimarts, 24 d’abril del 2007

L'amor és cec

Mentre duren congressos i altres tipus d'aquelarres capicasalins, vos deixe amb una profunda visió de l'amor d'Arthur Caravan, eixe grup que no ha tret cap disc però sembla que desgraciadament ja està separant-se (?).



Un matí la boira va arribar la vall, soterrant les muntanyes i esglésies. Va ser quan de sobte el poble es va adonar que entre ells ja no es podien veure. Com que el calor se'ls feia insoportable, i cap pudor podia fer-los nosa, es van traure els vestits. Van sortir sentint-se molt més vius que mai, desitjant trobar-se uns als altres, per tot arreu bramaven fills de llibertat, perquè l'amor omplia l'atmosfera. I al camí també era la portera, que reclamava feta una fera, convidant als seus pits. Poc a poc es va ajuntar més personal que volien gaudir de la gran festa. Com que tots els cotxes eren aparcats, ho van fer enmig la carretera. Crits, gemecs, rises, batecs i palmes, descobriren les virtuts del tacte i els tresors de la carn. Tanmateix els llavis es van enjuntar, i els clatells, les galtes de les natjes. I el perfum de tots els cossos extasiats esclatà en un col·lectiu orgasme. I tot era una gran meravella, tant de mascle amb mascle i femella amb femella, tots semblants al déu Pan. I una nit la trista ràdio va anunciar que la boira afrodisíaca se n'anava a buscar d'algun lloc més necessitat, i els deixà allà a mitat faena. I fent servir l'antiga intel·ligència, per gaudir d'un millor estat de consciència es van fer saltar els ulls. Es van fer saltar els ulls, xas! Bona nit, amor meu, l'amor és cec. Xas!


3 comentaris:

Insomni ha dit...

El que canta no és també, el del grup Ix?

Vent d Cabylia ha dit...

No estic molt posat en la qüestió, però crec que hi ha una mena de pluriocupació recíproca entre part dels membres de Jalea Real, Ix i Arthur Caravan.

Anònim ha dit...

Si mes o menys la cosa es la seguent: Arthur Caravan es com Mocedades, Jalea Real son el consorcio i Ix son com Sergio i estibaliz. Mes o menys l'analogia es esta. De moment se que els arthur busquen bolos perque aixó de que s'han desfet es mentida.