dimecres, 21 de maig del 2008

"Els estius" en primavera

Li ampre la foto a Un que passava, que també l'ha rebut

Rep molts llibres a casa al llarg de l'any (amb les consegüents visites a Correus que això em comporta), però pocs m'han fet tanta il·lusió com el que he rebut hui. I no, no és
La catosfera literària, tan citada darrerament, sinó Els estius de Josep Porcar. Dedicats, i amb dedicatòria de veritat, i tot.

Encara no he començat la relectura (l'havia llegit pràcticament tot en la seua edició digital, i fins i tot n'havia rellegit alguns poemes que m'agraden especialment), però la primera sensació ha estat molt estranya. "L'imaginava més gran" és el primer que he pensat: encara "he d'imaginar"
els llibres digitals en format de paper; i em sembla que encara preferisc el darrer de totes totes. Ara bé, sense l'atractiu de Salms, el blog de Josep Porcar, segurament mai hauria arribat a la seua obra. I sense l'edició digital d'Els estius ara no tindria el llibre a les mans.

No sé si encara arribeu a poder demanar-lo (en prometia 100 i jo tinc el número 75), però vos el recomane vivament. És un llibre màgic; si no ho creieu, mireu el que diu la seua darrera pàgina: "fou imprès a l'obrador d'impremta Logui, de Castelló de la Plana, i entregat a l'autor el 25 de maig de 2008".