dimarts, 10 de juny del 2008

Jovenalla

Neil Young sempre serà jove...

Hui he fet l'examen escrit del
First en l'aula més gran on he estat mai, per a uns 2.000 d'alumnes i amb una torreta central de vigilància. Doncs bé, en arribar a la immensa cua d'entrada no sé què m'ha passat però m'he "martitzat" (que no és el mateix que "martiritzat"), ço és, m'he començat a preocupar una miqueta per la meua edat, jo, que sempre estic content amb la que tinc. Però, clar, fer un examen al costat de xiquets d'entre 12 i 16 anys t'indica que alguna cosa ja no és com abans. Serà per això que en tornar en el metro m'ha començat a fer un mal terrible el coll, jo, que sempre estic bé de salut...


5 comentaris:

Jorge ha dit...

Xicon, doncs jo et veig com sempre, igual de jove que jo! Com ha anat l'examen?

Vent d Cabylia ha dit...

Home, l'escrit és fàcil. El dilluns t'ho diré amb l'oral...

Anònim ha dit...

... eixos putos xavals emo... per no parlar d'elles...
gora peter punk!!

ensuma l'anglés ianki amb la final de la NBA i voràs. Vull dir: flipant el blog interactiu del Ramón Trecet, ufff !!

Darren E. Borroughs.

Anònim ha dit...

Ha, ha! Què cabró!! :-)) Molta sort en els exàmens i en els resultats!

Anònim ha dit...

forever young Iwant to be forever young...