dimarts, 26 d’agost de 2008

...

Mare meua! Ho han tret este matí Pàgina26.com i Levante-El Mercantil Valenciano, però no he vist el vídeo enllaçat a cap blog. És impressionant...
14 comentaris:

Jorge ha dit...

És impressionant. Pareix mentida que este home encara estiga en actiu amb tots els judicis i pleits. Però, el pitjor de tot és que la gent el vota, em pareix increïble! Quina xuleria i els companys de partit, quins impresentables.

maria ha dit...

Algú hauria d'estudiar bé i escriure alguna cosa sobre el fet que el més paregut a la dreta (per dir-ho d'alguna manera) italiana que hi ha a Europa siga la dreta valenciana, al menys pel que fa a l'estil i a les maneres...

defak ha dit...

Sense paraules... Això síq ue són les clavegures del sistema i de l'estat de dret.

Jesús ha dit...

Sí que està enllaçat: al blog d'Ignacio Escolar, el director de Público, des d'este matí:
http://www.escolar.net/MT/archives/2008/08/que-hijo-de-puta.html

Eixe blog és probablement el més llegit de la blogosfera espanyola.

Blai ha dit...

Quina perla... Així ens va.

Jeroni Maleuff ha dit...

Això sí que és una història de terror veritable!

Raimon Galiana ha dit...

Qui diu "que hijo de puta" és Colomer, escolteu-lo bé.
Jo sóc músic i tinc una oïda fina, no és pas Fabra. Més encara un company de Colomer diu "claro, no te contesta..."

Vent d Cabylia ha dit...

Jo també ho he pensat Raimon, però per a mi l'escena és igual de greu sense el "hijo de puta". Això és el de menys; allò impressionant és la forma que tenen abans Fabra i els seus de tractar un representant polític...

Raimon Galiana ha dit...

Però Vicent, açò demostra la misèria política del PSOE i el menyspreu de la veritat que practiquen. Amb un altre PSOE la dreta no seria la mateixa. Eixa dreta està fabricada per ells.

Vent d Cabylia ha dit...

Home, aixo demostraria que Colomer tampoc sap mantindre les formes, però l'actitud xulesca dels altres és que és insòlita (o jo pensava que havia de ser insòlita...)

Raimon Galiana ha dit...

Vicent, però "Levante"(PSOE) i Pag.26(no sap no contesta) diuen:
"Fabra llama hijo de puta a Colomer"

Marina ha dit...

Fauna ibèrica.

Anònim ha dit...

Direu el que vulgau, però si u pregunta xorrades, el millor és no contestar-li, ¿nó? I l'esquerra d'avui sempre pregunta xorrades.

Tècnic lingüístic ha dit...

Estic quasi segur que Colomer preguntava «xorrades» coma ha dit l'anònim. A més, estic quasi segur que Fabra pot fer el que pot fer perquè abans --ja fa anys-- li ho deixaren a punt els socialistes. (I si no hi ha cap sorpresa, diria que continuen igual.)

El que em cou és que Colomer parle en castellà. Vaja, ¿no aprofita el valencià ni per distingir-se del Fabra este i la colla que riu ben a gust davant perquè ho tenen tot ben collat?