dimecres, 1 de juliol del 2009

Noves peces de Senior mentre tothom oposita

Ahir per la nit "Els signes dels temps" de Senior i el Cor Brutal es va endur el premi Ovidi Montllor 2009 a la millor cançó en valencià. Hui, segons informa al seu fèisbuc, la persona que hi ha darrere de Senior, Miquel Àngel Landete, té una cita opositora ben important (com teniu durant estes setmanes bona part dels que passeu per ací). Espere que tots tingueu sort i èxit i, si no, a l'any vinent serà. Mentrimentres podem continuar gaudint de noves cançons de Senior, com estes dos que va enregistrar farà cosa d'un mes per a la ràdio online ScannerFM quan va estar per Barcelona donant a conéixer el seu disc:



També les podeu sentir al Goear o descarregar ací:






De la mateixa manera que si teniu deu minutets podeu atendre a l'entrevista que li van fer en la mateixa ràdio, on parla entre d'altres coses de la música en valencià i explica que "València, eres una puta" és una cançó d'amor per la capital valenciana, una cosa que hi ha gent que no arriba a entendre, com demostren els nombrosos comentaris barroers als diversos vídeos que hi ha al youtube de la cançó (ací, ací, ací o ací, excepte al que vaig penjar jo mateix perquè he anat esborrant-los per no permetre'ls el gust de tacar una cançó tan bonica) o fins i tot una sorprenent discussió que hi hagué a valencianisme.com sobre la qüestió. En qualsevol cas, repetisc: sort a tots i gràcies a Senior, per les seues cançons.

8 comentaris:

Lucrècia de Borja ha dit...

Sènior encara donarà molt que parlar. És un crack, el primo!!

Dani ha dit...

València eres una puta és sublim, veritats com a punys i amb eixa actitud punk que molts no han captat i que faran que mai siguen un fenomen de masses, i en això precisament està la gràcia.

Noiadevidre ha dit...

Què gran! Últimament he estat escoltant-lo bastant, però no sabia l'existència d'estos dos nous temes.
Les lletres del disc són totals, m'encanta.

Una bona notícia, això del premi!

Toni En Blanc ha dit...

La cançó "València eres una puta" és genial si es sap llegir entre línies perquè si no...

Salut!

Alexandre ha dit...

Que els de sempre, els de "qué bonita tiene Balensia Rita", els qui pensen que tot el nou ciment de l'Avinguda de les Corts Valencianes és l'últim crit de la modernitat i els qui ja es freguen les mans pensant en els centres comercials que els hi faran en el Cabanyal enderrocat, que tots estos es molestin és normal i fins i tot un bon indici. Però que entre el valencianisme conscient i crític hi hagi tan acollonament ("no sigui que la dreta reaccionaria ho aprofiti" Com si els hi fes falta!) i tanta correcció política ja és més enfadós. Senior només expressa el que molts que estimem València ja pensem: que la deriva urbanística de València és un desastre sense esmena, que esta ciutat falsificada i prostituïda no és la que volem i que s'ha acabat copiant de Barcelona el més nefast de tot el que podia copiar-se. Però ja se sap, millor callar i pagar el beure, no sigui cas que la caverna agiti els fantasmes.

kirikú ha dit...

Sí, sí. A més de les cançons publicades al disc, en té moltes més, entre les pròpies i les versions, que també són una passada.

El vaig escoltar en un concert acústic, en format de trio, amb un "Cor Brutal" reduït a l'Alcúdia i em va encantar. És/Són boníssims.

Vent d Cabylia ha dit...

Home Dani, jo pense que la gràcia no està en això. Fenomen de masses ho pot ser pràcticament qualsevol (això depén més dels mitjans i les grans companyies que no dels mateixos artistes). Ara que la cançó és sublim no t'ho discutiré. ;-)

Noiadevidre, a gaudir-los!

Alexandre, doncs sí que és una miqueta preocupant i és una mica allò de la síndrome d'Estocolm. Com triomfen els que diuen que València està bonica nosaltres també hem de dir-ho (que és el que es pensa molta gent que subjau darrere del nostre discurs sobre la senyera, tot i que no és ni molt menys això -però no hi entraré ara!-). En vam parlar breument a un dels blogs de Ricard Julià. En tot cas, ja es va veure en el mateix debat de val.com que entre la llibertat de pensament i el valencianisme "políticament correcte" la majoria de foristes triava per la primera opció.

Kirikú, doncs aprofita eixos concerts per a enregistrar-ne algun i ens faràs un favoret als fans!

Dani ha dit...

a bou passat els enderrocats han descobert Senior, que no sé ni si deurien anar als premis del COM, com cada any.

http://blocs.mesvilaweb.cat/rpala