divendres, 18 de maig del 2007

La copla de Fabra i Alperi

M'envien un nou i divertit vídeo de l'usuari de Youtube Catxerulo, el de Comando G-neralitat. Ara, La copla de Fabra i Alperi:


La lletra, ací:
Soy un pobre preso que perdió la ilusión / soy un pobrecito soñador / soy un pajarillo que nació "pa" cantar / y por eso quiero la libertad. / Soy el bolsillero más castizo y chipé / como yo pueda escapar, que plantón van a llevar. / No quiero verme preso / "pa" mí que has dado en hueso / No sé ni cómo tengo ganas de cantar. / Soy un pobre presidiario, soy un pobre pajarillo / que muy pronto ha de volar. / Soy un hombre que se muere / porque ya nadie me quiere / y nadie me va a esperar. / Si feliz no puedo ser, / por culpa de una mujer. / Es terrible el estar preso, / poco me importa a mi eso, / Ay, qué mal te vas a ver


5 comentaris:

Anònim ha dit...

wOLA! He pensat q potser t'alegra saber aixó:

http://www.asueldodemoscu.net/archivo/2007/05/el_pp_pierde_la.html

Vent d Cabylia ha dit...

Gràcies, coneixia la notícia, però no havia tingut accés a l'enquesta sencera. Tant de bo encerte, tot i que el resultat de la circumscripció de València no me l'empasse (massa escons per al PSPV).
Ja vorem, demà ixen les enquestes d'El País i Levante-El Mercantil Valenciano, i potser es comencen a girar definitivament les tornes de les enquestes que donen al PP com a guanyador.
Gràcies!

Anònim ha dit...

Home, la dona de "por culpa de una mujer" no és Marina sinó la exdona del seu exsoci...

Vent d Cabylia ha dit...

Ja, jo vaig pensar el mateix. Per culpa d'eixa dona no crec que vegem infeliç a Fabra (en tot cas el farà a Camps quan la veja pels passadissos de les Corts...)

Anònim ha dit...

La dona només és un símbol del Compromís, tampoc cal buscar-li tres peus al gat.