dimarts, 15 de maig del 2007

L'explosió de la Subestació elèctrica de Patraix

Els d'Iberdrola no descarten una intervenció externa en l'explosió, però el president de l'Associació de Veïns de Patraix considera que això és demagògia, ja que la vigilància i les càmeres de seguretat haurien impedit que ningú entrara a "posar res". Per tant, inclinant-me per la hipòtesi més lògica de l'accident, em faig ressò del que han escrit a un fil Valencianisme.com, amb fotos incloses de l'accident de la subestació elèctrica de Patraix:



Així ha quedat la finestra de la Subestació afectada

He fet unes quantes fotos de l'explosió de la subestació de Patraix. Ha sigut en una façana de la subestació que es troba a escasos metres de les vivendes i per un mal funcionament. Hi ha hagut bona destrossa de vidre i metall, a més d'un incendi. La finestra de la foto és enorme i estava protegida amb vidre i una reixa de metall que, com es veu a les fotos, ha quedat reduïda a un mocador usat. Sortosament ningú ha resultat ferit, però qui sap què podia haver passat.

Naturalment Rita i les institucions no han vingut així com tampoc ho ha fet Canal 9. Només he vist per ací a Carme Alborch. Supose que l'incident quedarà amagat a la societat valenciana. Crec que hauríem de fer tot el possible per a difondre este incident i difondre fotos per a què tothom s'entere com està el pati: Que al PP només li interessen els números grossos i gens la seguretat de la gent.

Esta vesprada a les 19.30 gran concentració davant la subestació a Av. Gaspar Aguilar. Els qui sabeu podíeu enviar les fotos als mitjans de comunicació, diaris, partits valencianistes i gent compromesos amb els valencians.


Ací trobareu més informació sobre la instal·lació de la subestació dins del barri de Patraix, decidida per l'Ajuntament de València davant el malestar i l'oposició veïnal.