divendres, 8 de febrer del 2008

Califòrnia, Florida, Mònaco... i ser nosaltres mateixos?

Francesc I de València i Joan Carles I d'Espanya

Notícia d'Europa Press a les 15:18 h.:
Aproven un decret que declara d'interés general la celebració del GP de Fórmula 1 a València.
El vicepresident primer i portaveu del Consell, Vicente Rambla, ha informat hui que el Govern valencià ha aprovat un decret pel qual es declara d'interés general la celebració del GP de Fórmula 1 que se celebrarà a València el pròxim 24 d'agost i preveu la tramitació excepcional dirigida a agilitzar i facilitar els procediments que conduïsquen a l'eficient organització del Gran Premi.
Rambla, que ha realitzat este anunci en la roda de premsa convocada per a informar dels assumptes tractats en el ple del Consell, ha destacat que este decret facilitarà totes aquelles accions referents a la posada en marxa d'este esdeveniment perquè la Comunitat "puga oferir a la resta del món el millor GP de Fórmula 1 i es puga convertir en el Mònaco del Segle XXI", amb la qual cosa això suposa en matèria d'oferta turística per a la Comunitat" per a la seua "promoció i projecció".


És per a plorar o per a fer autèntiques barrabassades... Però quina poca vergonya és esta? Quin insult a la democràcia i a la ciutadania!... La Fórmula 1 és de l'interés general de tot el País Valencià... Clar, volem ser com Mònaco. Nyas, coca! Doncs ja tarden a declarar el principat de València, autònom però vassall del regne d'Espanya, amb Francesc I de príncep, na Milagrosa de princesota, Fabra de tresorer, Alperi de reboster i els germans Costa de bufons... Com està el pati... Però, mira, és el que la majoria de la gent vol.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do... Interès general per decret. I si hi ha que prefereixi dormir que anar a veure a una colla de borinots perseguint-se, constituirà delicte?

Vent d Cabylia ha dit...

Sí, home, clar, perquè llavors seràs un antivalencià, roig, catalanista... Però ara ves i explica-li-ho als que els voten, a vore si els importa açò...

Anònim ha dit...

Vicent, pots pegar-li, com al circuit, mil i una voltes, però a la fin la conclusió com tu mateix apuntes és la mateixa: "Però, mira, és el que la majoria de la gent vol"

Així que o bé repensem una València sense valencians o bé esperem a què la majoria se n'adone de la mediocritat edulcorada en què des de fa molts anys estem instal·lats, la primera opció és impossible, la segona improbable.

Abans però, com els bons prestidigitadors perpretaven sorprenents jocs de mans dels quals ni ens n'adonàvem, ara, ben convençuts del tipus de públic que contempla el seu espectacle, no s'esforcen ni en ocultar-nos l'engany, el fan davant dels nostres ulls. Però nosaltres no només no ens immutem sinó que a més a més cloguem la funció amb un llarg aplaudiment.

dospoals ha dit...

Deixant de banda la collonada aquesta que interessa només a una part de la població (la que mou els caragols, ja que ells en són els beneficiaris: no com els espectadors que veuran la carrera, perquè aquests són uns pelacanyes que ompliran les butxaques d'aquells), així doncs, deixant de banda això, el nostre país des de sempre ha estat lligat a la mandangueria dels grans esdeveniments: imagina't com deuria ser un sermó del Vicent!

Anònim ha dit...

No comment...

Alibaimor ha dit...

Per a què tot ho vegem...(m´ha encantat el 'nyas, coca!')

T'he pegat un 'meneo' perquè he suposat que la notícia és de 'general interés', clar.

Besets

Vent d Cabylia ha dit...

Gràcies Nineta. I veig que almenys hi ha gent en el món que s'indigna. Sempre podrem dir que "no estem sols", tot i que mentrestant estos impresentables van fent...

Joan ha dit...

Rebràs un allau de visites... Has sortit pel Menéame!

Gin ha dit...

Es el que la gent vota, perquè la gran massa es ignorant i víctima de les dosis de populisme i demagògia que els brinda el PP dia si dia també.

I com és mes fàcil creure que pensar, és mes fàcil acceptar el que veus que questionar el que veus, així està degenerant la societat valenciana.

Panem et circum, ja ho dien els romans i dos mil anys més tard, no falla la fòrmula.Dónals a la massa formules 1, americas cap i terres mítiques i ells grunyiran com a porcs. Es tan lamentable...

Salutacions a tots :)