dissabte, 10 de maig del 2008

"Teaser" de "King Conqueror"

Mentre m'arriben notícies que la productora catalana d'Enric Calpena està preparant un documental sobre Jaume I -féu via, que no arribeu al centenari!-, descobrisc les primeres imatges de la pel·lícula King Conqueror. Només un comentari: espere que eixos no siguen els efectes especials definitius.




Ah, i que la productora baixe els fums, si més no. Un usuari de youtube els ha recriminat les típiques errades històriques, com ara la presència d'unes ulleres o d'un guantellet armat al segle XIII. La resposta ha estat "Obviously it seems you are an expert". Doncs sí, l'usuari sembla un bon expert que pertany a un grup de recreació històrica (extremadament rigorosos en general), que fa coses com estes:




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, si els efectes especials són eixos, el millor que poden fer és deixar-ho estar.
Pel que fa als errors històrics, segur que n'hi hauran un grapat (com en qualsevol pel·lícula històrica), però esperem que no siguen massa evidents (per cert, el casc amb la vibra -la cimera del casal de Barcelona- no és posterior al rei Jaume? Si comencem així, anem apanyats...).
Bé, almenys s'han dignat a fer alguna pel·lícula sobre el rei que fins ara ens havíem d'acontentar amb la d'El Cid.

Vent d Cabylia ha dit...

Sí, si no em falla la memòria és de temps del Cerimoniós (un segle després), però el problema és que crec que ja a finals del segle XVI s'atribuí a temps jaumins. En tot cas, jo no patisc tant per les errades històriques com pel resultat final (que siga una pel·lícula atractiva i amb una miqueta de trellat).

Anònim ha dit...

també a part de la qualitat de la pel·lícula el passe siga en valencià al País Valencià i Catalunya; a més en un bon valencià neutre.

Perquè ja sabem que no hi poden haver dos versions perquè segur que no hi hauria la d'en valencià i estaria totalment marginada. I no crec que repercutisca en la taquilla, ho dubte. Després al DVD que cadascú trie l'idioma que veja millor.