diumenge, 24 d’agost del 2008

Què bé vore Canal 9 a Barcelona!

Crec que hauré de dessintonitzar-la... 40 de 55 minuts d'informatiu "Notícies 9 nit" lloant la "València de les festes i del glamur" gràcies a la Fórmula 1. "Una jornada històrica". I com a colofó Rajoy parlant de "lo bueno que es esto para España y para Valencia" (si volen que ho diguen però no cal que el traguen a ell, que no hi té res a veure...). Pâ morir-se!



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin estòmec que tens Vicent de vore això.

Avui he mirat un ratet de carrera per TV3 i en un moment un pilot ha xafat el motor i s'ha format una fumerada. Pos bé, el locutor ha dit, quina fumerada, quina boirada, València ja no és València, és Lleida de la boira que hi ha. Pobret, sent com era fum, hagués pogut dir que la Nit de la cremà s'ha avançat, que a València ja en sabeu de fum. Més que a Lleida.

Vent d Cabylia ha dit...

Home, tot siga per vore imàtgens com la de Rita amb eixes ulleres de sol amb les que ix al vídeo...

Anònim ha dit...

Èxit d'afluència!? Pel que tinc entés estava tot mig buit i s'han venut menys entrades de les esperades. Supose que dependrà de com es mire...

Comtessa d´Angeville ha dit...

Moltes gràcies per eixe link, sóc de les que han creiscut amb les cames baix la mesa-camilla amb el braser encés veient al Monleon dir LA CARXOOFA.

Vent d Cabylia ha dit...

Blai: si el problema no és l'éxit del negoci, que segurament serà un bon negoci. El que critique ací és que té a veure Rajoy, per l'amor de Déu. Com si tragueren a Zapatero o a De la Vega... La qüestió és que no hi pinten res (i sobretot o els trauen a tots o a cap...).

Àgueda: de res. Jo no tenia mesa-camilla però sí un bon sofanet. A la propera vegada que vages a Quatretondeta pregunta pel meu familiar Baidal, a vore què passa...

Anònim ha dit...

Al meu poble a eixa taula li diguem "tendur"

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs seràs d'Ontinyent, Albaida o algun poble dels que hi ha propet...

MitjaGalta ha dit...

Em pense jo que el bon negoci és només per a alguns. Per als veïns dels marítim és un desastre.

I després de la Fórmula 1, què?

Anònim ha dit...

Vicent, crec que t'has equivocat de persona quan li has dit a Àgueda que preguntara pel teu familiar Baidal.. sóc jo que sóc de Quatretondeta.

De fet vaig estar xarrant amb ell la setmana passada però no li vaig donar l'adreça del teu blog perque no la tenia a mà. Sí que recordava la teua visita i jo li vaig dir que ja passaries tu a explicar-li millor d'on venia el vostre parentesc.

Salut!

Vent d Cabylia ha dit...

No, dona... Li deia a l'Àgueda això perquè va fer un post en què parlava d'un cap de setmana a Quatretondeta.

Ja tornaré a parlar amb ells a Barcelona (ara em pilla un poc lluny, però...)

Unknown ha dit...

Doncs, he llegit el teu blog molt interessant, per mi, puix bè soc de Quatretondeta, vaig treballar a Benissa (conec a Bernat Capó) i em vaig casar amb una calpina, ara estic a Alcoi, a més a més ma mare es catalana del carrer Hospital.
En Calp tambè he menjat al Restaurant Baidal -molt bon peix-.
Jo també conec al Jordi i la Pepa.
Seguirem en contacte quan tinga temps.
Sort.
JM.

Vent d Cabylia ha dit...

Caram Serrella, sembla que el triangle Barcelona, Quatretondeta-Alcoi, Benissa s'escampa per moments... Per a qualsevol nova dada ací em trobaràs.