divendres, 19 de juny del 2009

Malvido

Com ahir, la notícia em ve a través d'una cançó de Marquet: qui era eixe Malvido del qual parla la cançó 1992? Insurrecte dels '70? Amic de Puig Antich? Aficionat a les drogues? Apareix mort a les Rambles? Maragall té de cognom? Supose que a Catalunya el cas és molt conegut i poster també al País Valencià, però jo no en tenia ni idea: el germà menor dels Maragall, Pau Maragall, de malnom Pau Malvido, va ser un dels principals activistes de la cultura underground catalana dels anys '70 i '80 i va acabar suïcidant-se en 1994. Trobareu alguns dels seus escrits a La web dels sense nom i si cerqueu "Pau Maragall" o "Pau Malvido" al google. Salut i bon cap de setmana. Jo me'n vaig a tastar el bocatacalamares madrileny en molt bona companyia bloguera.

2 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Gran Pau Malvido!!!

Disfruta dels bocatesdecalamares!!

Toni En Blanc ha dit...

Curiosa la manera d'aplegar a les notícies, i molt interessant la figura d'este avantguardista amb el pseudònim de Pau Malvido.

Espere que ho hages passat bé per la meseta, ja ens contaràs...

Salut!

PD: És la primera vegada que deixe comentari ja que ara tinc blog acabat d'estrenar, abans seguia les entrades amb silenci...