divendres, 5 de juny del 2009

Les lletres que combinen a l'INEM

No era este INEM, però servirà...

Esperar a les oficines de l'INEM pot ser més divertit del que sembla. Si l'altre dia Cingolani em feia entretinguda la cua, hui, malgrat dur un article Josep Maria Pujol a les mans, ha estat la pantalleta que avisa dels torns la que m'ha divertit sobre manera. Ara ho explicaré. Pel que he pogut observar els funcionaris s'organitzen els servicis mitjançant la clàssica tècnica de lletra majúscula i numeret. Deixant de banda els segons, entre les primeres podem trobar fins a 8 de diferents, 5 consonants (P, M, N, D, S) i 3 vocals (A, E, O), que conjugades a la pantalleta combinen paraules sense parar.

Així, en els escassos tres quarts d'hora en què hi he anat mirant han anat passant: NEONS (que m'han recordat als de Sodoma i m'han fet copsar que allò podia ser divertit), DENAE (quasi com l'amical Fundació), MAMEN (no sabia si era el nom de la dona de Raúl o una ordre en castellà), DONAM (això sí que era un ordre, claríssim), MENEO ("mamen", "dóna'm... meneo", però açò què és??), NNENN (supose que és l'èxtasi: "dóna'm... meneo... neng") i, finalment, NONOS (clar, amb tant de pegar-li al "meneo"...). Tot plegat, se m'ha passat volant.

5 comentaris:

Carles ha dit...

Baydal a l'atur?
Vicent te volem de President!

Vent d Cabylia ha dit...

No estic desocupat (de moment i almenys fins a desembre; després ja vorem, que està la cosa fatal). Vaig combinant l'atur amb estar donat d'alta d'autònom com a historiador, ja que necessitava cobrar l'atur o hauria perdut el dret a la prestació de diversos mesos per la cotització d'un treball que vaig tindre fa vora 6 anys (termini màxim comptabilitzat per a calcular els mesos cotitzats). És una paperassa, però perdre uns diners que havia pagat del meu sou, com que no m'agradava massa...

Comtessa d´Angeville ha dit...

Anava a dir una animalà parlant de melons però me l'he callat a temps (escrita la tenia)... Primer estiu amb el melonar en L'Alqueria i ací ni cireres ni meló hi hòsties... Ai vaig vore l'altre dia al teu amic en el Glop que no me'n recorde com li diuen!

Alae ha dit...

La qüestió és fer l'estona d'espera més lleugera i aquesta em sembla una idea original.

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs ahir em vaig tirar una hora i mitja i res: no isqueren quasi vocals i no hi havia manera...