divendres, 12 de juny del 2009

Furbis i Blaus

Supose que molts ja haureu vist estos vídeos d'humor polític per un lloc (fòrums, correus) o per una altre (fèisbuc, webs), però com que són relativament nous, no els he vist a cap blog dels que llig, no tenen excessives visites al youtube i, tot plegat, m'han fet prou de gràcia, aprofite este post per a enllaçar-los. D'una banda, el Furbi Camps presentat per Caterva Produccions (jo en vull un!) i, d'una altra banda, Divendres toca el blau dels novençans "The Moreras" (amb lletres ben sinceres!). Ací teniu:




10 comentaris:

maria ha dit...

ha ha, jo vull suamiguitalalenyadora, perfa.
El segon no es veu, Vicent

Vent d Cabylia ha dit...

Gràcies per avisar: era qüestió dels drets de reproducció del Youtube. Ara crec que sí que es podrà vore a través de Vimeo (però no l'he fet jo, que quede clar!).

maria ha dit...

ara sí que es veu, segur que no l'has fet tu? :-P

Vent d Cabylia ha dit...

No sóc tan cabró! :DDDDD

Clandestins ha dit...

The Moreras: qui haja fet eixe vídeo humorístic té més visió política que tots els dirigents del Bloc i tots els que us dediqueu a fornir el seu camí erràtic, incoherent i suïcida d'arguments pseudoteòrics. De flor en flor, d'incoherència en incoherència, de renúncia en renúncia, fins a la imminent desaparició del Bloc.
No deixa de ser irònic que siga justament a través d'aquest blog que haja conegut el vídeo: no sé si els del Bloc et fan més o menys cas, però que eres un dels que més hores i esforç dediques a assenyalar el camí cap al barranc del 0% de vots (que ja està més prop) i fer-ho en públic, perquè no en quede cap dubte.
Apa, ànims, que ja queda menys per a rebentar-lo definitivament (i des de dins!).

ginjol ha dit...

La gent ho agafa tot molt a fort, no? Crec que és només una mostra de dos vídeos d'humor. D'humor! Al darrere, massa judicis de valor. Ho denuncie perquè m'ha passat una cosa semblant aquesta setmana: vaig penjar un post irònic i em feren culpable de la desfeta de l'esquerra. Què més voldria jo que tindre tant de poder!

Vent d Cabylia ha dit...

Hola Clandestí (que bé, m'encanta parlar amb anònims!!), deu ser que em passa com a Urbà i subestime el meu "poder". Xe, jo dirigint les regnes del BLOC des de Vent d Cabylia i sense saber-ho...

Allò realment estrany és que si vas i cliques en l'etiqueta que diu Valencianisme comprovaràs que he parlat de com fer valencianisme de carrer, de la qüestió provincial, de la senyera dels valencians (a bastament), de la trajectòria històrica de la identitat col·lectiva valenciana, del concepte mateix de nacionalisme, de la historiografia com a creadora de nacionalismes, de la blogosfera valencianista, del malaltís espanyolisme de Camps, de la violència antivalencianista, de diverses censures (inclosa una de Vilaweb al nom de "valencià"), de cristianisme i valencianisme, de llengua i el valencianisme, de l'euroregió, de l'exili valencià i valencianista a Barcelona, etc., però pràcticament mai he parlat del BLOC.

Que en siga conscient només ho he fet en cinc ocasions de forma monotemàtica: per a palesar les molèsties que em causava anar de la mà amb CiU, per a rebutjar la possible posició de Mansanet com a 14 en la llista del PSOE a València (i va anar el 15!), per a parlar del blog del secretari comarcal de València, per a defendre la legitimitat de les estratègies de política electoral i per a constatar que el gir valencianista del partit tenia efectes en els discursos del seu secretari general. 5 de 73 posts etiquetats sota valencianisme...

I és que quan parle de "valencianisme" parle del conjunt, com a moviment nacionalista i social. Resulta curiós que "el meu poder" només haja influït sobre el BLOC. I ACPV? I ERPV? I els valencianistes del PSOE? Eixos es veu que no lligen este blog. A vore si és que és la direcció i part de la gent del BLOC la que ha decidit -perquè se la creu- la via valencianista. No sé on vaig llegir una entrevista de Ricard Bellveser a Morera en el 89 o per ahí (fa 20 anys!) on el titular deia una cosa així com que, segons el jove Morera, la nació valenciana havia de ser el camí dels nacionalistes valencians. I sense Vent d Cabylia! Ni internet tan soles!! Quin visionari este Morera, que ja em feia cas quan jo no tenia ni 10 anys...

D'altra banda, tampoc pense que siga necessari entrar massa en la qüestió, però quin és el camí del barranc? El del valencianisme "estricte"? I el del valencianisme "pancatalanista" on du? Segurament és que ni estricte ni catalanista: els dos duen al barranc. Jo, pel meu costat, faré tot el que puga perquè no acabem al barranc sinó que puguem continuar dempeus i caminant. Ara, això no em llevarà permanentment l'humor. D'això també en pots trobar molt ací.

joan ha dit...

A mi m'ha agradat el vídeo de The Moreras, seria un bon tema per al programa Polònia de TV3. Es simplement això, un vídeo d'humor.

A tots aquells a qui se li regira l'estòmac en veure'l, només dir los que el PP i el PSOE són el paradigma de la incoherència. Però, clar, ells controlen les institucions i els mitjans de comunicació, y donde dije digo, y donde digo diego. I tots els palos són per al Bloc, qui precisament no té la culpa de patir el sistema electoral més injust de tot l'Estat espanyol. Si algú té una millor estratègia per tal que el Bloc puga aconseguir representació parlamentària, que la diga. Encara estic esperant alguna crítica constructiva.

Anònim ha dit...

uns a més de clandestins són marginals, ad hoc, au va. més al·lienats i de verborrea anti-valenciana no podeu ser certs personatgets que aneu per la xarxa, l'amolleu i després los amos del món. En realitat sou uns paranoics, 0% és el que té Esquerra. Sí la visió política de pegar-li fort al partit valencià, si vos pagarà l'estat, no ho faríeu millor. vinga campions, doneu-nos idees màgiques als valencians...

sí, idees també perquè cresca el partit valencià, no dictadures úniques de pensament.

jo crec que alguns ja han triat el seu discurs: Catalunya (gran o petita segons convinga), Putxi i misèria... o visca ZP, Espanya i fer lo que ens rote...

Oscar ha dit...

No dic que el primer vídeo no estiga bé, però és que amb el segon m'he despixorrat. Molt bo, la veritat. Diu molt de quina és la visió que es percep del Bloc des de fora. I això que a mi, quan més blau millor. I ho deixe clar, perquè m'imagine des d'a on venen les òsties.

I per acabar-ho d'adobar, el que fan falta són menys discursos clandestins i més de valents com els que fa el tio Vicent.

Salutacions.