dissabte, 28 de novembre del 2009

Consolem-nos


Mira que és rebonica esta cançó en directe. Ens veiem per Sueca.

7 comentaris:

maria ha dit...

Sí que és bonica sí. Per què a Sueca? Sénior va a Sueca?

Toni En Blanc ha dit...

Una veu ben personal...

Vent d Cabylia ha dit...

No, anava dirigit als bloguistes que anirien a la I Jornada sobre el valencià que tingué lloc a Sueca. Si més no, hi feren acte de presència la senyora Comtessa, Toni de l'Hostal, German i Puçolenc i el tècnic lingüístic, que he vist que han fet un parell d'apunts sobre la trobada. Molt interessant tot plegat.

Vent d Cabylia ha dit...

Ah, i també per Ca Fuster vaig trobar dos insignes riberencs: Francesc Vera i l'Investigãor.

Noiadevidre ha dit...

Bufffff, mira qu'és gran! M'agrada tant tant esta cançó. Em va com anell al dit en un dia com hui, diumenge gris i fretorro d'hivern.
Quines ganes de vore'l en directe de nou.

Salut!

TdlH ha dit...

Ie, pillastre, el bloq de Gàlim estava entr'ês cinc elegits de la Vall d'Albaida? És qu'ixe justetament és significatiu per l'antiguitat, la popularitat, la qualitat i varietat dês texts i la riquesa lèxica del llenguatge, i ara no sé cert si estava...

En to' cas, un estudi curiós i exhaustiu; a vôre quan publiques algun avanç, fogolitri!

Vent d Cabylia ha dit...

Dels cinc de la Vall d'Albaida me'n falta un per analitzar i en principi no és el de Gàlim, però m'estic pensant de canviar-lo perquè acabe de comprovar que, efectivament, és més ric que no l'altre.
Em va dir algú de l'Acadèmia que potser estaven interessats a publicar-ho. I, si no, segur que en algun altre lloc. Ja avisaré i donaré algunes dades definitives quan estiga acabat.
Salut!