divendres, 4 de desembre del 2009

Això ho pague jo!

Tota preocupada per si sa filla no podrà combregar quan es divorcie

Tinc coneguts que treballen al Liceu de Barcelona. Despús-ahir la reina Sofia hi va assistir a l'estrena d'Il Trovatore de Verdi. Tots els treballadors, sense que els avisaren del motiu, van haver d'entrar una hora abans (a les 17 en compte de les 18 h.), que ni els han remunerat ni els remuneraran (i compte amb queixar-se formalment!). Tot just abans de començar l'obra, per tal complimentar la monarca i la nació, sonà l'himne d'Espanya. Mentrestant, part dels guardaespatles rondaven per les diverses barres dels bars, on estaven convidats a prendre el que vulgueren (aigua i menjar, que estaven de servei!). Este panorama és propi d'una democràcia del segle XXI on tots hauríem de rebre un tracte igualitari? No és suficient que no es puga fiscalitzar el destí dels 9 milions d'euros assignats a la Casa reial que cal convidar-los, afalagar-los a tothora i impulsar els 'súbdits' a retre'ls la seua força laboral?

6 comentaris:

TdlH ha dit...

Ie, vés a espai & qui te claves, qu'ahí a on la veus, la reina Sofiga és col·lega teua, que de joveneta era arqueòloga i va escriure alguna cosa sobre el tema! Mira la foto, si nos...

aurora ha dit...

El que hauria de fer el govern de ZP és incloure una disposició addicional en la Llei d'Estrangeria (recentment reformada) per tal de repatriar a esta paparra! Això sí, abans hauria de passar una llarga temporadeta en un CIES!

Clidice ha dit...

Ens n'omplim molt la boca i no acabem mai amb la monarquia, no acabo d'entendre aquestes esquerres espanyoles :(

Lucila Mallart ha dit...

On hem nat a parar!

Vent d Cabylia ha dit...

Clidice, no crec que això depenga de ser de dretes, d'esquerres, espanyol o altra cosa. Simplement hauria de ser qüestió de respecte pels drets dels ciutadans i els treballadors, d'entendre que tots hem de ser considerats com a iguals i que els diners públics s'han de gastar amb molt de trellat (però, clar, els exemples de balafiament són tants!).

Aurora, el teu missatge no ha estat comptabilitzat en els comentaris! (???)

Salutacions Lucila. No sabia que tenies blog. Me l'apunte!

joan ha dit...

Arran del divorci de la infanta Elena, algú sap si ens tornaran els diners que va costar la seua fabulosa boda de 1995 a Sevilla? Si la infanta es torna a casar, ens faran finançar-li el nou bodorrio? Un llibre molt interessant, encara que no l'haja escrit Fuster: Nosaltres els contribuents.