divendres, 11 de desembre del 2009

Mònica Oltra cantant les quaranta



No em resistisc a enllaçar-ho. Via Andrés Verdeguer

19 comentaris:

Unknown ha dit...

Magnífic! Aquesta xica acaba de pujar moltíssim en la meua valoració personal.

Gràcies per l'enllaç!

Carles Tomàs ha dit...

Un 10 per la Mònica. M´he sentit representat per ella totalment. Subscric cadascuna de les seues paraules.

Anònim ha dit...

Els pèls de punta! BRAVO!! És així de simple!

Jesús Párraga ha dit...

Hale pues! Voteu-la, voteu-la. O dit d'una altra manera: qui no la conega que la compre.

Unknown ha dit...

Bon post. He fet el mateix. Les coses com són. Salut!

joan ha dit...

Quina llàstima que el seu discurs, carregat de tanta veritat, siga llançat a perdre per culpa de la indumentària estrident i la teatralitat, tan habitual, de Mònica Oltra.

No ens enganyem, la immensa majoria de la societat valenciana viu de la imatge. I la imatge de gent "seriosa" la donen els polítics del PP, que no van abillats amb samarretes estridents, ni munten numerets en les Corts, com fa Oltra, dignes d'un show televisiu. Es molt trist, m'agradaria equivocar-me, però he d'admetre que el 2011 tindrem Corts bipartidistes. Eixe és el resultat de no tindre un partit valencianista que transmitisca una imatge de credibilitat, de capacitat de gestió, que puga així convéncer i il.lusionar un electorat narcotitzat per anys d'aclaparadora propaganda PPepera. Li estem regalant el poder al PP en safata de plata. Només tinc ganes d'exiliar-me.

Coralet ha dit...

A mi tampoc m'acaba d'agradar Oltra, però reconec que deu de ser tan i tan difícil tindre com a "companys de feina" a gent així.Tanmateix, la gent continua votant al PP.
No hi ha diners per a la sanitat, ni per a la Universitat de València. DE fet, este any no he pogut fer pràctiques encara d'algunes assignatures perquè no hi ha diners (quan jo sí que he pagat la matrícula)
Ganes d'exiliar-se, moltes.

Toni En Blanc ha dit...

Deixant a banda el que diu l'últim comentari, això de que la imatge ven (i té tota la raó), Mònica Oltra jo crec que ha deixat les coses ben clares i no ho podia haver dit millor. Pot ser tinga coses que no siguen bones, però diu les coses com són i a la cara. Si haguera estat allí no haguera dubtat en acabar al seua intervenció, alçar-me i aplaudir.

Anònim ha dit...

Nada, las cosas a su tiempo, y al final en las Cortes Valencianas, como en el Ayuntamiento del Cap y Casal, sólo habrán dos grupos en el que los del PP se sentirán mas apretados y los del PSOE más anchos.

Sólo el tiempo pone a cada cual en el lugar que les corresponde.

Saludos navideños a todos.

Lluís-Xavier Alacant ha dit...

Molt bé, m'he quedat estorat amb el teu discurs, però per a la pròxima cuida la teua imatge. Si un llaurador, una advocada, un botiguer o una mestressa de casa valenciana t'han vist a Canal 9 o en un altre canal televisiu caldria que anares vestida d'una altra manera. Vivim a l'època de la imatge i el màrqueting i TOT ens entra pels ulls, no sols les paraules. Enhorabona, de tot cor, i avant! No pares que calen dones com tu!

Vent d Cabylia ha dit...

Jesús, Joan i Coralet, particularment tampoc m'agrada que Mònica Oltra siga "frontista" en certes coses (per exemple, sent jo ateu a més no poder, pense que això del missal no venia a compte i és un clixé que et poden respondre fàcilment amb un altre de correlatiu).

En eixe sentit, Anònim, és molt probable que tingues raó i que el bipartidisme siga la tònica de les properes eleccions, però este cas clamava al cel. Si volen que es gasten 90 milions d'euros en la Fórmula 1 i altres 90 milions en l'Àgora, però que després no diguen que no hi ha diners per a un servici d'Urgències al Grau de Gandia reclamat des de fa anys i panys. D'altra banda, Lluís-Xavier, també hem de pensar que hi ha un sector de gent que se sent còmoda amb la imatge d'Oltra i que atén sobretot als fets i les paraules; per això, es deu haver sentit -els pocs que ho hagen vist!- molt ben representada per les seues paraules d'indignació.

joan ha dit...

Entenc que hi haja persones que li agraden la posada en escena de Mònica Oltra. Hi ha gent per a tots els gustos, i tant! El problema és que, a banda de Compromís, el PP no té cap altre grup polític que li diga les veritats a la cara sense recórrer a una escenografia tan estrident. Per tant, l'equació "PP = serietat", "oposició = espectacle" és, malauradament, molt fàcil de vendre per part dels mitjans de comunicació d'aquest País. I ja sabem qui els controla.

Julio Cob ha dit...

Nada, las cosas a su tiempo, y al final en las Cortes Valencianas, como en el Ayuntamiento del Cap y Casal, sólo habrán dos grupos en el que los del PP se sentirán mas apretados y los del PSOE más anchos.

Sólo el tiempo pone a cada cual en el lugar que les corresponde.

Saludos navideños a todos.

12 desembre, 2009 16:43
Que conste que este comentario es mio, pero no se porque razón, falló el enlace y salí como anónimo, cosa que no es mi estilo.

Lo dicho: saludos navideños a todos.

Vent d Cabylia ha dit...

Val, Julio, s'agraeix l'aclariment. Però, vaja, no em negaràs que si visqueres al Grau de Gandia, tingueres una urgència mèdica per la nit i no tingueres un ambulatori a mà, te'n pujaries per les parets d'indignació... I, com diu la mateixa Oltra, un altre tema d'indignació és el del tren Gandia-Dénia, també reclamat des de fa molt de temps i que tant el PP com el PSOE tracten com si fóra una cosa sense importància...

D'altra banda, Joan, estem parlant d'este cas concret. Oltra no "munta" cap espectacle. Reacciona d'una forma ben normal davant els que no respecten el seu torn de paraula.

Julio Cob ha dit...

Vicent, hay muchas formas de perder la razón en cualquier cuestión que se plantee. Y Mónica Oltra es un buen ejemplo de ello.

Y como te decía, serán las urnas las que pondrán a cada uno en su sitio.

Simplemente te dejo mi opinión que ya veremos si equivocada o no.

Al tiempo.

caterina ha dit...

Fantàstica aquesta al·lota, que per cert, no coneixia. S'ha sabut mantenir al seu lloc. La majoria de vegades els polítics sembla que estiguin a un pati de col·legi (amb perdó pels infants...)

joan ha dit...

Vicent, evidentment qui està faltant al respecte són els diputats del PP, sense cap mena de dubte! Però el centre d'atenció no són ells, sinó la imatge de Mònica Oltra. La seua indumentària, encara que legítima, desvirtua el seu missatge, fins i tot genera rebuig per a la immensa majoria de la societat, que no entén com es pot acudir a un lloc com el parlament vestit així, si no és per fer un espectacle.

Francament, no voldria parlar de Mònica. Per mi que faça el que vulga. Té total llibertat. El problema és que, com he dit adés, per desgràcia no tenim cap grup polític en les Corts que faça una oposició contundent al PP sense recórrer a una escenografia de show televisiu.

Josep Aparicio ha dit...

No estaria de més, per part dels crítics amb la indumentària de Mònica Oltra (una samarreta i un mocador sobre els muscles!), una llista de peces de roba i marques adequades per anar a treballar les Corts.

Que les formes importen estem tots d'acord, que d'este vídeo siga això el que es destaque, em sembla flipant.

Coralet ha dit...

Hola, per si hi ha malentesos, a mi com es vesteix Oltra em té igual. De fet, les seues camisetes em pareixen molt divertides ;)