divendres, 3 de novembre del 2006

Comprovació

Ara és hora de comprovar si el rumor que vaig llançar al blog tenia fonaments: Hi haurà tripartit, Eliseu Climent dixit.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No, si ja ho dîa jo: «Joan Fuster és Déu, i 'Liseo Climent el seu profeta»; encâ resultarà qu'el de Llombai és clarivident...

Anònim ha dit...

Discrepe. Gustos personals a banda, jo aposte per la sociovergència o el convergelisme, digueu-li com preferiu.

L'única opció per a repetir tripartit és que es faça ràpidament, com va fer Zapatero amb la retirada de les tropes d'Iraq per a estalviar-se les pressions.

Per altra part, em costa molt de vore a tota ERC convençuda de votar Montilla com a president de Catalunya.

Salut

Vent d Cabylia ha dit...

A banda del rumor sobre el tripartit, del qual només em limite a informar, em sembla que la sociovergència no és acceptada, ni de lluny, pels militants i l'estructura del PSC (vegeu el post de Saül Gordillo). Hauria de ser imposada pel PSOE a causa d'un pacte previ Zapatero-Mas, del qual ara dubte molt.

Anònim ha dit...

S'anuncia la reedició d'un nou tripartit en un temps rècord, senyal que l'acord naix sota la síndrome de fortíssimes pressions en contra. La cosa ha anat tant ràpida que diria, fins i tot, que se l'ha fet nàixer prematurament.

Per altra part, comprove que el pacte també está provocant una forta maror entre les files nacionalistes, sigles partidàries a banda.

En resum: ja vorem com acaba esta rebatejada Entesa Nacional pel Progrés, però d'entrada la cosa no pinta gens fàcil. Però gens.

Vent d Cabylia ha dit...

Sembla que sí que existia un pacte tripartit anterior al dia de les eleccions. Em sembla que tots han aprés la lliçó i tractaran de no fer soroll, malgrat les pressions externes. Per descomptat, si tornen a fallar restaran a l'oposició durant una bona temporada.