dimecres, 22 de novembre del 2006

Deutes a l'Ajuntament de València-Ciutat


Fa uns dies tant Pixelades com Testigo accidental es feien ressó de la notícia segons la qual Rita anunciava que no hi hauria diners per als barris per l'endeutament provocat per la Copa Amèrica, "naturalment" agreujat per la manca d'inversió del govern central de Zapatero, eixe malfactor que vol arruïnar la "Comunitat Valenciana" omplint-la d'immigrants africans, tallant el subministrament d'aigua potable, llevant travesses a la via de l'AVE, etc., etc., etc. (això pot passar si es depén tant d'un poder exterior al territori, però això no ho direm, no...)

No sé com ni quan acabarà este ajuntament de València, però la seua gestió econòmica pot dur-lo a la catàstrofe. Potser els amos del València CF els hi donen part del pastís piloteril per sanejar els seus deutes perquè sinó no sé com s'ho faran. I que no ens vinguen amb milongues del govern central, perquè conec departaments municipals que duen diversos anys passant amb pressupostos ridículs, irrisoris, denigrants; en ocasions, sense diners ni per comprar fulls. Qui vulga fer un informe que es porte el paper de casa!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Et responc ací al teu comentari al meu blog.
El llibre no té any de publicació, ja que diverses editorials van considerar que hi havia massa número, i jo no tenia ganes de modificar res. Així que mai s'ha publicat en paper.
En qualsevol cas, l'any que el vaig acabar d'escriure va ser el 2001. D'aleshores ençà no he tocat res del text, així que està tal com estava el 2001.
És per això que el publique al web, amb un copyleft (Creative Commons). Perquè, tal com deia al darrer enviament, pense que el coneixement ha d'esser accessible.
PS.: Per supost que pots lligar-lo, si punxes el 'Creative Commons' voras quines són les condicions.
Fins aviat, Cabylia.

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs moltes gràcies. Quan puga l'enllaçaré i espere fer-ne un bon ús científic. Fins prompte, doctor Castelló.